Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen ordas nagy ribanco...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen ordas nagy ribancok a 14-16 éves lányok?

Figyelt kérdés
Tapasztalataim azt mutatják, hogy szinte mindenre rávehetők, ha van fickójuk, megcsalják őket lazán, dugnak fűvel-fával, vagy legalábbis leszopnak ezt-azt lazán, kikezdenek a tanárral, meg a vénebb srácokkal, manipulálnak, játszadoznak mások érzéseivel... Tiszta gáz!! Ja, és ha jól nézel ki, mindent, ismétlem mindent megtesznek.
2010. jan. 15. 11:02
 11/92 A kérdező kommentje:
Miért örüljek? Nem jó ebben semmi.. 2 nap múlva már azt sem tudja, ki vagy, mert a másik mászik rá...
2010. jan. 15. 11:16
 12/92 anonim ***** válasza:
82%
Hát szerintem is ilyen sajnos a mai tizenévesek túlnyomó része, hisz elég csak ránézni a képeikre, amiket közösségi oldalakra kitesznek magukról.
2010. jan. 15. 11:16
 13/92 anonim ***** válasza:
66%
Azért ilyenek, mert ahogy írod 14 körüliek, legfeljebb 16. Tehát még gyerekek, nem tudnak mérlegelni, nem tudják hol vannak a határok. Ez teljesen természetes, de az nem, hogy felnőttek akarnak lenni, ezáltal mindent csinálnak, amire azt gondolják, hogy a felnőttek is csinálják. És ha itt azt mondod, hogy ne mert még gyerek, akkor egyből lehurrognak, hogy vén öreasszony irigy..... sorolhatnám.
2010. jan. 15. 11:22
 14/92 anonim ***** válasza:
61%
Az ilyenek fejére rá kéne tetoválni, hogy kur.. vagyok sőt ingyen bekapom a legyet.
2010. jan. 15. 11:23
 15/92 A kérdező kommentje:
Nekem az egyik csúcsélményem, hogy felvettem egy lányt msnre. Mondtam, hogy bekapcsolhatnád a kamerát. Bekapcsolja. Aztán mondom, hogy kár, hogy nincs melegebb, mert akkor meztelen lennél. Hopp. Már nem is volt rajta ruha, kérdezi: "na így jó? de ne sokáig, mert mindjárt jön a pasim!!". És kb. ezt olyan... 10 perc alatt levágta. Csak lestem rendesen.
2010. jan. 15. 11:24
 16/92 anonim ***** válasza:
94%

Na! Te is ... vagy, mert kihasználod őket, utána meg itt szidod őket.

Amúgy teljesen igazad van! Az ilyenek kezdemményeznek a fiúknál... utána meg sírnak....

DE, örülök, hogy a közvetlen ismerőseim között nincs ilyen, tehát ehhez olyan családi háttér ill. baráti kör kell.

Anno 16 évesen örültem, hogy elmehetek diszkóba, és a szüleim értem jöttek. A mai napig nem mutogat így rám senki, hogy "na ez is meg volt..." és erre büszke is vagyok. Próbálom a lányomat is "büszkének" nevelni.

2010. jan. 15. 11:28
 17/92 anonim ***** válasza:
66%
Ja, utána meg egy este közrefogná 4-5 ci... akkor meg sírna, de ha valami pénzes hapsik lennének akkor meg miért ne.
 18/92 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség, hogy még gyerekek és nem tudnak mérlegelni. Érdekes, én 14 évesen sem voltam ilyen és most sem. És más lány ismerősöm sem volt ilyen. Mondjuk szerintem a média eléggé közrejátszik ebben, hisz mindenhol meztelen embereket mutogatnak és minden a szexről szól és persze, hogy ők is ezt követik, amit látnak.

20/L

19/92 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egyrészt divat, meg ez a "menő"... Utána suliban matekórán minden apró részlettel elmesélni egymásnak a szexuális életüket... Másfelől pedig, sokan azt gondolják, hogy a fiúk felől ez egy elvárás, hogy a csaj minnél inkább beválalós legyen...

Amúgy azért van elég sok kivétel is. Én például 17 éves lány vagyok, most van először barátom, de még nem feküdtünk le. Engem nem érdekel, ha beszólnak olyanok akik már 12 évesen leszopták fél Budapestet, hogy szűz vagyok, mert olyannal akarok először lenni, akit szeretek, és ő is törődik velem.

Szóval meg lehet találni azt a lányt is aki nem egy ribanc, és azt a fiút is, aki nem 13 éves kislányokat vetkőztet a neten... ^^

2010. jan. 15. 11:31
 20/92 anonim ***** válasza:
72%

Épp te beszélsz ?? Szánalmas ez a kérdés, akár csak te...

Őket ócsárolod közben meg te vagy az aki rajtuk élvezkedik! Undorító vagy... Amúgy meg nem lehet általánosítani, nagyon sok ilyen korú csajt ismerek és 20-ból talán ha 1-re igaz ez az állításod, szóval erről ennyit!!!!

2010. jan. 15. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!