Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves barátomnak szeretnék valami kis apróságot! Ötletek? : )
Figyelt kérdés
1,5 éve vagyunk együtt a barátommal. Ő 15 éves, én 14.
Most elutazott egy hosszabb időre, és szeretnék neki venni valamit mikor visszatér :)
Valami kis apró ajándékra gondolok, légyszi segítsetek ! :)
2011. okt. 28. 20:46
2/24 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat is szeretnék. :)
2011. okt. 28. 20:53
3/24 anonim válasza:
szíjjad le. ingyen van és nem lehet pénzen megvenni. MasterCard.
4/24 anonim válasza:
Gondold át, hogy ő miket szeret. Pl. vidd el moziba. :) Vagy egy romantikus séta. Fantáziálj. :D
5/24 anonim válasza:
biztos van kedvenc hobbija v. sportol...nem nehéz:)
6/24 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő köszönöm :)
De én valami olyasmire gondoltam, valami kis ajándék, egy kis tárgy, aminek örülne :)
De hirtelen semmi nem jut eszembe :\
2011. okt. 28. 22:06
7/24 anonim válasza:
A fiúk általában minden kis baromságnak, vicces kis tárgyaknak örülnek, én a feliratos cuccokat ajánlom...:)
8/24 anonim válasza:
De menyj el egy ajándékboltba, az többet segít...
9/24 A kérdező kommentje:
Utolsóelőtti köszönöm :)
Utolsó éppen ma voltam..
2011. okt. 28. 23:03
10/24 anonim válasza:
vegyél neki vibrációsgyűrűt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!