Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen ordas nagy ribanco...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen ordas nagy ribancok a 14-16 éves lányok?

Figyelt kérdés
Tapasztalataim azt mutatják, hogy szinte mindenre rávehetők, ha van fickójuk, megcsalják őket lazán, dugnak fűvel-fával, vagy legalábbis leszopnak ezt-azt lazán, kikezdenek a tanárral, meg a vénebb srácokkal, manipulálnak, játszadoznak mások érzéseivel... Tiszta gáz!! Ja, és ha jól nézel ki, mindent, ismétlem mindent megtesznek.
2010. jan. 15. 11:02
 21/92 A kérdező kommentje:
Hát ezt a vetkőztetést, meg az én viselkedésemet csak egy lánynak köszönhetem, aki tönkretett. És -szánalmas, vagy sem- ez az egyetlen módja, hogy "elfeledtessem" magammal.
2010. jan. 15. 11:33
 22/92 anonim ***** válasza:
91%

miért h tett tönkre?

am ezek a lányok azthiszik h csak így lesz esélyük a pasiknál és sokan ezért úgy vannak vele h ők is ilyenek lesznek h kelljenek a pasiknak

de sajnos én ismerek ilyet 18 évesben is

2010. jan. 15. 11:36
 23/92 anonim ***** válasza:
84%

Tényleg vannak ilyenek, de az túlzás, hogy az összes. Én azt tapasztaltam, hogy főleg olyanok, akiknek elváltak a szülei és/vagy csak pénzzel nevelik.

Egyébként az a viselkedés, amiről te írsz az tényleg elítélendő, de kortól függetlenül. Én azt egyáltalán nem tartom rossznak, ha valaki 14-15 évesen már szexuális életet él, ha azt szerelemből, egy fix pasival csinálja. Én is 14 évesen veszítettem el, és nem bántam meg, nem kurvultam el, és jól is tanultam.

Ja, majd elfelejtettem! Te sem vagy különb, ha 20 évesen ilyen lánykákat vetkőztetsz kamerán.

2010. jan. 15. 11:38
 24/92 A kérdező kommentje:
Szerettem, jobban, mint bárki mást, de aztán kihasznált, eldobott, megalázott, és még ennek fejében kis híján feljelentett. Pedig én aztán semmi olyasmit nem csináltam, ami miatt ezt kellett volna tennie. Gondolom csak új húsra vágyott.
 25/92 anonim ***** válasza:
86%

Hát igen, tuti az tehet róla aki átcseszett.:D

ez a megoldás, hogy tizenéves kislányokkal állsz le.XD

Engem is értek csalódások de eszembe sem jut, hogy kamerán nézzek pisis kislányokat, főleg meztelenül.:D:D:D

26/92 anonim ***** válasza:
100%
Miért is akart feljelenteni?
2010. jan. 15. 11:40
 27/92 A kérdező kommentje:
Na ezt máig nem értem. Szerintem így akarta megoldani, hogy véglegesen lerázzon.
2010. jan. 15. 11:41
 28/92 anonim ***** válasza:
60%
csak mondta..minden 14 éves ezzel jön..
2010. jan. 15. 11:42
 29/92 anonim ***** válasza:
69%

11:43:Ha ez nem jött volna be, akkor azt mondja:

-Szólok apukámnak!

2010. jan. 15. 11:49
 30/92 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon sajnállak.... undorító vagy! Ha mindenki így heverné ki a csalódásait mint te... Normálisan is fel lehetne dolgozni, most ahhoz a csajhoz hasonlítasz, büszke vagy rá?
2010. jan. 15. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!