Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen ordas nagy ribancok a 14-16 éves lányok?
miért h tett tönkre?
am ezek a lányok azthiszik h csak így lesz esélyük a pasiknál és sokan ezért úgy vannak vele h ők is ilyenek lesznek h kelljenek a pasiknak
de sajnos én ismerek ilyet 18 évesben is
Tényleg vannak ilyenek, de az túlzás, hogy az összes. Én azt tapasztaltam, hogy főleg olyanok, akiknek elváltak a szülei és/vagy csak pénzzel nevelik.
Egyébként az a viselkedés, amiről te írsz az tényleg elítélendő, de kortól függetlenül. Én azt egyáltalán nem tartom rossznak, ha valaki 14-15 évesen már szexuális életet él, ha azt szerelemből, egy fix pasival csinálja. Én is 14 évesen veszítettem el, és nem bántam meg, nem kurvultam el, és jól is tanultam.
Ja, majd elfelejtettem! Te sem vagy különb, ha 20 évesen ilyen lánykákat vetkőztetsz kamerán.
Hát igen, tuti az tehet róla aki átcseszett.:D
ez a megoldás, hogy tizenéves kislányokkal állsz le.XD
Engem is értek csalódások de eszembe sem jut, hogy kamerán nézzek pisis kislányokat, főleg meztelenül.:D:D:D
11:43:Ha ez nem jött volna be, akkor azt mondja:
-Szólok apukámnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!