Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen ordas nagy ribancok a 14-16 éves lányok?
A kérdésed olvasása közben rögtön arra gondoltam,hogy miért kell már megint általánosítani?A mai tinik tényleg több,mint fele ilyen r*banc.De gondolj bele,hogy milyen sz.r lehet nekünk,akik normálisak,mert ha megtetszik valaki biztos nem lesz a miénk,hiszen ott van rögtön 2-3kiscsaj aki rögtö vetkőzne neki.Nekünk,akik tényleg vágynak egy kapcsolatra,nem egyéjszakás kaladra szinte lehetetlen megtalálni az igazit.Igen,direkt írtam,hogy milyen nehéz NEKÜNK!Sajnos sokan r*bancok,de vannak még normális lányok is,csak sajnos elég kevesen!De én azt gondolom,hogy normális vagyok.Sajnos nem volt még a barátom,de talán itt lényegesebb az,hogy nem is jönnék össze akárkivel és nem is feküdnék le akárkivel.
Lehet,hogy én gondolom rosszul,de szerintem ebben Ti,fiúk is hibások vagytok.Az oké,hogy megvan a hajlam bennük,hogy így viselkedjenek,de ha ti sz.rnátok rájuk akkor észrevennék magukat és leállnának.De nem,ti élvezitek,hogy bármit megtennének értetek azok az ostoba,kis r*bancok.Közben már nem ez az első ilyen kérdés az oldalon.Ha nektek ez nem tetszik,akkor miért vetkőztetik a csajokat webcamon?Miért hagyjátok,hogy lesz*pjanak titeket?Miért mentek bele a szexbe?Közbe meg itt sopánkodtok,hogy ez nem jó.
Elnézést kérek a - hozzám hasonlóan - normális fiúktól az általánosítás miatt.
Na hamár itt tartok,csak egy kis érdekesség:
"A kérdező kommentje:
Dehogy!! 20 vagyok, utóbbi időben webkamerán 80+ ilyen korú lányt vetkőztettem le... Akivel találkoztam, volt, hogy benyúlt nadrágomba lazán... Szóval...
A kérdező kommentje:
Nekem az egyik csúcsélményem, hogy felvettem egy lányt msnre. Mondtam, hogy bekapcsolhatnád a kamerát. Bekapcsolja. Aztán mondom, hogy kár, hogy nincs melegebb, mert akkor meztelen lennél. Hopp. Már nem is volt rajta ruha, kérdezi: "na így jó? de ne sokáig, mert mindjárt jön a pasim!!". És kb. ezt olyan... 10 perc alatt levágta. Csak lestem rendesen."
Na szóval,miért kell kiírnod a kérdést,miért kell azt írnod,hogy ez tiszta gáz,ha közben lányokat vetkőztetsz camon,elhívod talizni őket és benyúlnad a nadrágodba?Vagy ha szerinted ez tényleg nem normális,gáz akkor miért hagyod??
Szóval vannak itt olyan dolgok amik ütik egymást.
Mindenesetre szerintem érdemes elgondolkozni azon,hogy hogy lehetne ezt megszüntetni.Szerintem nagy előrelépés lenne,ha nem foglalkoznátok ezekkel a kis r*bancokkal,hogy észrevegyék magukat.
15/L
A kamaszok csak azt utánozzák le amit a felnőttektől látnak, és sajnos jól utánozzák le!
A tv is tele van azzal, hogy legyél minél nagyobb "ordas", azzal elérsz mindent!
Meg persze azért a szülőkön is elég nagy a felelősség..
Szóval szerintem akármennyire szomorú (és én is utálom ezeket a kis ribancokat) nem lehet teljesen őket hibáztatni ezé
Nem mindegyik. De tényleg meg tudok még lepődni.
Tegnap pl jövök haza a busszal, és 16 éves fiúk beszélték -mögöttem ültek-, h pár csaj milyen ribanc az osztályba: Kért tőle a "lány" 5 szál cigit, ha ad lesz*pja. Az meg persze sajnálkozott, mert nem volt nála. Pff
Ezek is 15-16 évesek lehettek. És igen, akkor én is elgondolkodtam, h MI VAAN?
Akkor ma meg osztálytársam meséli, h milyen lányok vannak, hogy úgy táncolnak h a seggüket a f*rkához nyomják, aztán 14-15 évesek, meg ilyenek...
Ezek nem lányok, ezek ordas k*rvák akiket tömegszámra b*sznak a diszkók mögött.
Amúgy én ismerek normális, aranyos lányokat, azért az sem igaz, hogy nem lehet találni, mert DE! Ott vannak ők is. legalább olyan arányban, mint azok a kis k.rvák.
Én sem voltam ilyen 14-6 évesen, de még most sem!
Különösebben meg nem érdekel, aki akar, az talál normális lányt, ahogy fiút is lehet, aki nem olyan, hogy 13 évesekre élvez, aztán meg itt fel van háborodva, ejnye...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!