Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen ordas nagy ribanco...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen ordas nagy ribancok a 14-16 éves lányok?

Figyelt kérdés
Tapasztalataim azt mutatják, hogy szinte mindenre rávehetők, ha van fickójuk, megcsalják őket lazán, dugnak fűvel-fával, vagy legalábbis leszopnak ezt-azt lazán, kikezdenek a tanárral, meg a vénebb srácokkal, manipulálnak, játszadoznak mások érzéseivel... Tiszta gáz!! Ja, és ha jól nézel ki, mindent, ismétlem mindent megtesznek.
2010. jan. 15. 11:02
 41/92 anonim ***** válasza:
74%

te tudod neked mi esik jól ha a csajok nem akarják nem csinálják nem tehetsz annyira róluk nem fogsz fegyvert a fejéhez!

17/L

2010. jan. 15. 12:14
 42/92 A kérdező kommentje:
Jaja, és a legszánalmasabb, mikor néhány lány próbálja úgy beállítani, hogy "rávettem őket", hogy "ők nem akarták, csak én erőszakoltam ki", meg ilyen dumák. Röhögök.
2010. jan. 15. 12:21
 43/92 anonim ***** válasza:
2%
Szerintem ez kamu, a kérdező meg hazudik és mindenki bedőlt neki... Én nem ismerek egy ilyen csajt sem, pedig ebben a korosztályban van pár ismerősöm!
2010. jan. 15. 12:34
 44/92 A kérdező kommentje:
Barátom, kicsit kukkants már a színfalak mögé. Az ilyennel nem hencegnek a csajok, hidd el. Max. barátnőiknek. Nem kamu. Én örülnék a legjobban, ha kamu lenne.
2010. jan. 15. 12:35
 45/92 anonim ***** válasza:
81%
lool 12:34 XD hát hol élsz te? vagy olyan nagy kocka vagy h csak a számítógépen lógsz meg iskola és ennyi???
2010. jan. 15. 12:37
 46/92 anonim ***** válasza:
92%
Nekem az is elég meggyőző hogy van 18 éves ismerősöm aki(jójó persze már 18)mire ezt a kort elérte már volt 2 fickóval egyszerre és lánnyal is.Érdekes világ ez.
2010. jan. 15. 12:45
 47/92 A kérdező kommentje:
Az itt a gond, hogy a közösség, a többség befolyása túl nagy az emberekre.
2010. jan. 15. 12:48
 48/92 anonim ***** válasza:
67%

Azért, mert emancipuncik, és a pasik is ezt csinálják. Ők sem hűségesek, miért, ha a pasik sem azok. A pasiknak is kell élni, a lányoknak is.

A lányok eddig még csak a pasiktól vettek át rossz mintákat.

(pl. dohányzás, alkohol, drog, agresszió, intenzív szex. élet...)

Mit vársz el egy lánytól, ha ti (pasik) sem tudtok viselkedni?

Én is megkérdezhetném:

Miért ilyen ordas ribanc fas*zok a mai pasik?!?

Ahhoz, hogy egy nő ribi legyen, ahhoz kell egy pasi, aki szintén ribi.

Fiúk, szépen mutassatok példát a lányoknak: intelligens, szűzies, józan, komoly, érett, erkölcsös FÉRFIKÉNT éljetek!

Lehet hogy a lányok észreveszik, hogy a fiúk hogy megkomolyodtak, és átveszik a példát!

L.

2010. jan. 15. 12:50
 49/92 A kérdező kommentje:
Utolsó. Épp az ilyen lányok miatt nem éri meg "normálisnak" lenni.
2010. jan. 15. 12:55
 50/92 anonim ***** válasza:
92%

Hát nem ti hol éltek de tényleg majdnem minden csaj ilyen! Már általános iskolában is! Egy elég sz*r általánosba jártam, ahol az volt a divat hogy a kazánház mögött... Na ezt csak azért mondom mert utána meg egy országosan az elsők között lévő gimibe mentem át és ott is ez volt!!! És nem csak a kis p*csák, hanem az osztálytársaim is, pedig mi végzősök vagyunk! Napközben érettségiznek meg nyelvizsgáznak, meg kitűnő bizonyítávnyuk van, este meg azért sírnak, hogy ők eskü nem fogják többet megcsalni a barátjukat 15 évesen, részegen fetrengeni, hogy már mentőt hívnak hozzjáuk!... Undorító és szánalmas!

Nem tudom hogy miért csinálják, mert ismerek olyat is akinek nehéz az élete meg olyat is akinek nem és mindkettő ilyen! Egyszerűen nem tudom felfogni, okosabbak nálam, mert nekem nincs kedvem tanulni, nem tudom elfogadni hogy mentség az életkoruk! Ennyi idősen már tudni kéne hogy mi a helyes! Hát hol tartana a világ ha minden tizenéves elhinné ami a tv-ben van meg amit a rosszfiúk mondanak?!? És még a kérdező hibás?? Hát ha azt mondom egy 14 évesnek hogy ugorjon a kútba akkor beleugrik és még én leszek a hibás?? Igenis KELL hogy legyen ennyi eszük, nem őket kell védeni! A kérdező nem tett semmit, egyiknek sem lett volna muszáj levetkőzni neki!

2010. jan. 15. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!