Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nem szégyellitek magatokat, amikor kislányokra
csorgatjátok a nyálatokat?
Figyelt kérdés
Végig megyek az utcán a 14 éves húgommal, és egyszerűen kifordul a belem, amikor felnőtt férfiak utána néznek. Igaz, hogy nem a korához illően öltözködik + sminkeli magát, de ez az ő szegénységi bizonyítványa, a férfiaknak miért kell odáig süllyedni, hogy adják alá a lovat?
És nem csak a húgom, hanem sok ilyen kis csitri van, akik után megfordulnak, Akárhogy nézzenek ki, ezek még gyerekek. GYEREKEK.
"nem jár sehová, nincsenek barátai" ezen nagyon megakadtam. A társas viselkedés, és szocializáció korlátozása később nem helyrehozható kárt okoz. Azt a lányt véglegesen tönkre fogjátok tenni, ha még nem sikerült! Magyarul beszél de nem fogja érteni amit mondanak neki, nem lesz képes közösségben rendesen mozogni, együtt létezni! Nem tudom elmondani mekkora kárt okoztok...
2013. dec. 2. 18:45
52/173 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyunk vallásosak. De gondolom, ha lenne egy 14 éves lányod, nem tetszene, hogy hozzád hasonló korú férfiak lesik...
"A füttyögés faragatlanság! De a nézelődés nem az!" Kicsit se faragatlanság, ha valami pedofil f.a.sz percekig bámul a fogyatékos fejével.
2013. dec. 2. 18:45
53/173 anonim válasza:
Szépeket mondasz a húgodról .itt tényleg féltékenység van a háttérben:P
2013. dec. 2. 18:46
54/173 anonim válasza:
Ba---ki fopgd már fel, hogy ez az kor amikor így viselkednek! B+ nem fogod fel, hogy ez így természetes állapot? Mindegyik magamutogató, és a legszebb akar lenni, a fiúk meg a legjóképűbb, legmenőbb srácok! Ha az én lányom lenne akkor aggódnék, ha nem így tenne, a lázadás korában nagy gáz ha nem így van! Az antiszoc. viselkedés meg egy szakembert megérne, mert ez sem normális!
2013. dec. 2. 18:47
55/173 A kérdező kommentje:
Feltudod fogni, hogy senki nem tiltja meg neki, hogy barátai legyenek????????? Az, hogy 14 évesen nem engedik bulizni még nem hiszem, hogy gátolná a szocializálódásban. Nem csak bulikban lehet szocializálódni ugyanis.
2013. dec. 2. 18:47
56/173 anonim válasza:
A korosztálya bulizik, legalább házibuliban. Tévedsz ha azt hiszed ez neki elegendő. Az aszociálsi viselkedés viszont nem az, bár el tudom képzelni a közeget amiben nálatok él, és nem lep meg. (ezért mondtam h. egy szakembert megérne a dolog) Nem vitázom tovább, a személyes felelőségetek, hogy ilyen lett, és majd az a boldogtalanság ami rá vár. (nem ért szót a párjával, állandó párkapcsolati gondja lesz) És a rendezett nemi élet felvetésre nem válaszoltál (minden másra igen, figyeltem) szóval van egy tippem ennek a szálnak az okára...
2013. dec. 2. 18:50
57/173 A kérdező kommentje:
Tehát, normális, ha egy 14 éves lány mindennap egy kiló vakolatot ken az arcára és kiteszi a melleit? Ez természetes? Hol? A férfiak gondolkodásában talán.
Bulizik a korosztálya? Mi sem természetesebb, mint amikor általános iskolás kis csitrik magassarkúban, cigivel, alkohollal a kezükben pózolnak a fészbukon!
Semmi közöd a nemi életemhez, és egyáltalán nem tartozik a kérdéshez.
2013. dec. 2. 18:55
58/173 anonim válasza:
Szóval nincsen nemi életed. Köszönjük, és értjük!
A ti felelőségetek, majd viseljétek.
2013. dec. 2. 18:57
59/173 anonim válasza:
Kérdező elég egyértelműen kiderült, hogy nincs sok eszed.:( Pedofília is fingod sincs mit jelent...
2013. dec. 2. 19:01
60/173 anonim válasza:
Én csak azt nem értem kérdező téged miért zavar mások életvitele?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!