Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, nem szégyellitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nem szégyellitek magatokat, amikor kislányokra csorgatjátok a nyálatokat?

Figyelt kérdés

Végig megyek az utcán a 14 éves húgommal, és egyszerűen kifordul a belem, amikor felnőtt férfiak utána néznek. Igaz, hogy nem a korához illően öltözködik + sminkeli magát, de ez az ő szegénységi bizonyítványa, a férfiaknak miért kell odáig süllyedni, hogy adják alá a lovat?

És nem csak a húgom, hanem sok ilyen kis csitri van, akik után megfordulnak, Akárhogy nézzenek ki, ezek még gyerekek. GYEREKEK.

Vagy csak számomra ilyen abszurd ez?

2013. dec. 2. 16:34
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/173 anonim ***** válasza:
100. HOZZÁSZÓLÁS!!!
2013. dec. 2. 20:10
 102/173 anonim ***** válasza:
100%
NEEEE!!! MIIÉRRRT VERTED TACCSRA A VILÁGURALMI TERVEMET TEEEEEEE!!!!
2013. dec. 2. 20:11
 103/173 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem is beszélve, hogy a kérdésben általánosítasz. :-( És még csak észre sem veszed.
2013. dec. 2. 20:13
 104/173 A kérdező kommentje:

Gratulálok a 100. hozzászólónak! Nyereménye: nyálelszívó és két mozijegy a holnapi Lolita vetítésre.

"Ahelyett, hogy itt osztod az eszet, amiből te is hiányt szenvedsz, inkább a ri--bancoid húgodat kellene megnevelned." Nem az én dolgom megnevelni. Egyébként döntsétek már el, hogy akkor most normális a viselkedése, vagy nem.

"Arról nem is beszélve, hogy a kérdésben általánosítasz. :-(" Azért el ne sírd már magad. Lehet, hogy nyelvtanilag általánosítok, de szerintem egyértelmű, hogy kikre gondolok. Írtam is korábban: hogy nem veszek minden férfit egy kalap alá, ezért is nem értem, ha ők tudják kontrollálni magukat, akkor a parasztok miért nem. Vagy is de: mert parasztok.

2013. dec. 2. 20:22
 105/173 anonim ***** válasza:

Hát, máskor megtanulsz fogalmazni is. :-)

Nem én kaptam fel a vizet, hanem te. Mellesleg, ha ez annyira zavar, akkor ne neten keménykedd és tedd a nagyasszonyt, hanem menj oda egy ilyen pasihoz. ;-) Gondolom akkor már nem lesz ekkora a pofikád.

2013. dec. 2. 20:25
 106/173 anonim ***** válasza:
Akkor is szánalmas vagy.Főleg ahogy gondolkozol.
2013. dec. 2. 20:25
 107/173 anonim ***** válasza:
Vicces, ahogy pattog a kérdező, bevallom mulattat a naivitása.
2013. dec. 2. 20:26
 108/173 A kérdező kommentje:

"Mellesleg, ha ez annyira zavar, akkor ne neten keménykedd és tedd a nagyasszonyt, hanem menj oda egy ilyen pasihoz. ;-) Gondolom akkor már nem lesz ekkora a pofikád." Nem az én tisztem megvédeni a hugicám "becsületét". Mellesleg nem, nem vagyok "nagyasszony", ha ez azt jelenti, hogy az utcán leállok balhézni ilyen paréjokkal.

"Vicces, ahogy pattog a kérdező, bevallom mulattat a naivitása." De cuki. De mire gondolsz naivitás alatt? Érdekelne.

2013. dec. 2. 20:29
 109/173 anonim ***** válasza:
Ja, végül is mindig az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég. ;-)
2013. dec. 2. 20:30
 110/173 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

"Bele lehet magyarázni a dolgokba mindent, bele lehet keverni a vaginámat is"

Keverjem? Van hozzá a boxerben mixer! ;)

2013. dec. 2. 20:35
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!