Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a pasiknak szól a kérdés akiknek teltebb barátnőjük van. (70-80kg közötti,165-170cm) Nem szégyellitek a barátnőtöket a strandon, ha fürőruhát vesz fel? Okoz bármi gondot a párkapcsolatotokban az hogy ducibb az átlagnál?
Ezek annyira kicsinyes dolgok. A világ nem ezen dolgok körül forog csak. Nem szeégyelném, egyáltalán nem. Én szeretem, az én párom és magasról tojok arra, hogy mások mit mondanak. Lehet valakinek meg az nem tetszene, hogy túl sovány.
A testsúly változó, és könnyen formálható.
Azt viszont szégyelném, ha olyan buta, ilyen témákon fennakadó párom lenne, mint a kérdező. Már ne is haragudj, de akit ez a téma ennyire foglalkoztat, az nem rendelkezik nagy iq-val. Gyerek vagy még.
29/F
ma 13:00
De egy felszínes ember vagy te ..
Nekem is fontos a külső .. De te csak azért vagy kedves a ducibb lányokkal,hogy megdughasd őket. És arra nem gondolsz hogy azok a lányok mit éreznek (mert ugyanis egy idő után rájönnek hogy mire használod őket)
Nem tudom hány éves vagy de kb. 19 - 20 körülinek nézlek... Szégyeld magad hogy így kihasználod a nőket ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!