Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nem szégyellitek magatokat, amikor kislányokra csorgatjátok a nyálatokat?
Végig megyek az utcán a 14 éves húgommal, és egyszerűen kifordul a belem, amikor felnőtt férfiak utána néznek. Igaz, hogy nem a korához illően öltözködik + sminkeli magát, de ez az ő szegénységi bizonyítványa, a férfiaknak miért kell odáig süllyedni, hogy adják alá a lovat?
És nem csak a húgom, hanem sok ilyen kis csitri van, akik után megfordulnak, Akárhogy nézzenek ki, ezek még gyerekek. GYEREKEK.
Vagy csak számomra ilyen abszurd ez?
"cigó? miért azt akarsz? tudok párat:D de az nem rakná be neked te ócska féreg :D (köp)"
Majd neked berakja :D
Az én felfogásomban egy normális pasinak eszébe se jut ránézni egy 14 éves lányra, mint ahogy nekem se jut eszembe ránézni egy 14 éves fiúra, nem hogy aztán még kurjancson meg gusztustalanul bámuljon. Az én álompasim (aki 35 volt akkor, amikor én 17) azt mondta, hogy neki még egy 18 éves is gyerek, és bár ezzel eldőlt, hogy nem lesz köztünk semmi, én tiszteltem érte, mert az éreztem, hogy vééégre, egy normális ember, még se torz a világ.
"én is megnézem de nem úgy hogy folyamatosan bámulom ,és nem is észrevehetően ,én 1 sunyi pedo vagyok igaz?:D" Ha azt képzelem, hogy 14 éves lány vagyok, és bámulsz, akkor igen, sunyi pedonak nézlek. De nem te tehetsz róla, és ha nem észrevehetően teszed, akkor én még meg is értelek, és azt mondom, végre egy fél-normális ember, aki legalább titokban tartja a lappangó erekcióját.
"Az én álompasim (aki 35 volt akkor, amikor én 17) azt mondta, hogy neki még egy 18 éves is gyerek, és bár ezzel eldőlt, hogy nem lesz köztünk semmi, én tiszteltem érte, mert az éreztem, hogy vééégre, egy normális ember, még se torz a világ."
Az első kapcsolat általában nem tart örökké. Gazdagabb lehettél volna emberi érzelmekkel, tapasztalatokkal, egy idősebb ember bölcsességével. Nem itt tartanál most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!