Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, nem szégyellitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nem szégyellitek magatokat, amikor kislányokra csorgatjátok a nyálatokat?

Figyelt kérdés

Végig megyek az utcán a 14 éves húgommal, és egyszerűen kifordul a belem, amikor felnőtt férfiak utána néznek. Igaz, hogy nem a korához illően öltözködik + sminkeli magát, de ez az ő szegénységi bizonyítványa, a férfiaknak miért kell odáig süllyedni, hogy adják alá a lovat?

És nem csak a húgom, hanem sok ilyen kis csitri van, akik után megfordulnak, Akárhogy nézzenek ki, ezek még gyerekek. GYEREKEK.

Vagy csak számomra ilyen abszurd ez?

2013. dec. 2. 16:34
 141/173 anonim ***** válasza:
0%
cigó? miért azt akarsz? tudok párat:D de az nem rakná be neked te ócska féreg :D (köp)
2013. dec. 2. 21:20
 142/173 A kérdező kommentje:
Nem nézem le a szakmunkásokat, a büdös, sörszagú, bunkó, pedo, bámuló, fütyülő szakmunkásokat nézem le.
2013. dec. 2. 21:20
 143/173 anonim ***** válasza:
32%
A húgának biztos pici kezecskéje lehet:P:D
2013. dec. 2. 21:21
 144/173 anonim ***** válasza:
60%
huszonéveseknél is van kis kéz :)
2013. dec. 2. 21:22
 145/173 anonim ***** válasza:
Kérdezőt elvinném egy körre, de barátnőnek nem kellene, mert egy napig nem bírnám ki mellette, de egy kúrásra bármikor bevállalnám.:D
2013. dec. 2. 21:22
 146/173 A kérdező kommentje:

"cigó? miért azt akarsz? tudok párat:D de az nem rakná be neked te ócska féreg :D (köp)"

Majd neked berakja :D

2013. dec. 2. 21:25
 147/173 anonim ***** válasza:
22%
nem vagy vicces kezdelek unni.Szórakoztass! mert apád leszek ha nem volt eddig :D
2013. dec. 2. 21:26
 148/173 anonim ***** válasza:
69%
Az előbb még a szakmunkásokkal is bajod volt, az alkoholistákat én se szeretem, de te szerinted minden pasi pedo azért mert megnézi a fiatal lányokat van egy felfogásod az biztos ,minden pasi megnézi őket! én is megnézem de nem úgy hogy folyamatosan bámulom ,és nem is észrevehetően ,én 1 sunyi pedo vagyok igaz?:D
2013. dec. 2. 21:26
 149/173 A kérdező kommentje:

Az én felfogásomban egy normális pasinak eszébe se jut ránézni egy 14 éves lányra, mint ahogy nekem se jut eszembe ránézni egy 14 éves fiúra, nem hogy aztán még kurjancson meg gusztustalanul bámuljon. Az én álompasim (aki 35 volt akkor, amikor én 17) azt mondta, hogy neki még egy 18 éves is gyerek, és bár ezzel eldőlt, hogy nem lesz köztünk semmi, én tiszteltem érte, mert az éreztem, hogy vééégre, egy normális ember, még se torz a világ.

"én is megnézem de nem úgy hogy folyamatosan bámulom ,és nem is észrevehetően ,én 1 sunyi pedo vagyok igaz?:D" Ha azt képzelem, hogy 14 éves lány vagyok, és bámulsz, akkor igen, sunyi pedonak nézlek. De nem te tehetsz róla, és ha nem észrevehetően teszed, akkor én még meg is értelek, és azt mondom, végre egy fél-normális ember, aki legalább titokban tartja a lappangó erekcióját.

2013. dec. 2. 21:36
 150/173 anonim ***** válasza:
0%

"Az én álompasim (aki 35 volt akkor, amikor én 17) azt mondta, hogy neki még egy 18 éves is gyerek, és bár ezzel eldőlt, hogy nem lesz köztünk semmi, én tiszteltem érte, mert az éreztem, hogy vééégre, egy normális ember, még se torz a világ."

Az első kapcsolat általában nem tart örökké. Gazdagabb lehettél volna emberi érzelmekkel, tapasztalatokkal, egy idősebb ember bölcsességével. Nem itt tartanál most.

2013. dec. 2. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!