Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit gondoltok azokról a lányokról, akik sokat fogytak? Pl.100kg-ról 55kg-ra. Lányok, ti nem szégyellitek, hogy kövérek voltatok valaha?
Bár én nem vagyok túlsúlyos (soha nem is voltam) de ha sikerülne lefogynom ennyit, tuti nem szégyellném, hanem pont hogy büszke lennék magamra, amiért szigorú diéta és kemény sport mellett sikerült megszabadulnom ennyi súlyfeleslegtől.
Azért ez nem ki akaraterőre utal.
Ne szégyelld! :D
A kövérség nem szégyen, de egészségesebb és jobb közérzetet ad egy vékonyabb alkat, főleg fiatalon.
Bár alkat ellen nehéz harcolni, a túlsúly ellen azért lehet.
Szégyellni nem kell, az ilyen jellegű fogyásra meg büszkének kell lenni. Ekkora elszántsággal tied a világ és bármire képes leszel!
Azt nem szégyellem, hogy kövér voltam valaha, hiszen az akkor volt, és változtattam rajta...annak van szégyelnivalója, aki meg sem próbál változtatni. Hibákat mindenki követ el az életben, amiket ki lehet javítani, ez is egy ilyen. Pl. ha elsőre nem sikerül a jogsid, sőt, még másodjára sem, de mondjuk 3.-jára már igen, örülni fogsz neki és nem azon fogsz gondolkodni, hogy jaj, elsőre nem sikerült, úgy szégyellem... Nem igaz? Én tényleg kövér voltam, a nyáron 15 kilót fogytam, és inkább büszkeséget érzek, mint szégyent, mert változtattam rajta, kemény munkával. És nagyon jól esnek az elismerő szavak, és a bókok azoktól, akik korábban ismertek. Még mindig nem vagyok csinos, még folytatom addig, amíg azt nem látom a tükörben, amit szeretnék, és csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy határozza el magát.
21/L
Nehogymár még utólag is szégyenkeznie kelljen! Ha már annyi energiát, pénzt stb. fektetett a fogyásba (kezdjük ott, hogy ha nem akar koplalni, pénz kérdése is, mert a nem hizlaló, de valamennyire laktató ételek drágák, pl. sovány csirkemell, stb.) - hadd érezze már jól magát a bőrében!!!!!!
Én (nő) inkább tisztelem azt,akinek van akaratereje és tesz az egészségéért. De ugyanúgy tisztelem azt is, aki (amíg nem veszélyezteti az egészségét) telt alakkal is jól érzi magát a bőrében, pozitív a kisugárzása.
Én nem becsmérlek senkit, felfogom, hogy vannak hízékony és kevésbé hízékony alkatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!