Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a fiúról aki megüt egy lányt?
Figyelt kérdés
mit gondoltok róla? ha nagyon szeretnétek de megüt attól összejönnétek vele? mit reagálnátok rá?2011. okt. 28. 19:07
1/33 mus musculus válasza:
Attól függ, milyen erővel, hol, milyen formában és miért.
3/33 anonim válasza:
Persze attól is függ, hogy mit csináltál?
4/33 anonim válasza:
OTTHAGYNI AZONNAL! később rendszeresen verni fog - mindig csak egy kis pofonnal kezdődik! ha most belemész egy ilyen kapcsolatba, akkor nagyon rosszul fogsz kijönni belőle!
és nehogy azt hidd, hogy olyan egyszerű kiszállni - olvass egy kicsit utána, hogy alig van olyan lány, aki ilyenkor könnyen kiszáll a kapcsolatból.
5/33 A kérdező kommentje:
hát... olyan közép erővel ököllel arcon de nem lett semmi baj szóval nem vérzett , nem lett zöld meg kék
2011. okt. 28. 19:11
6/33 mus musculus válasza:
És mi okból kifolyólag? Az sem sokadlagos.
7/33 anonim válasza:
b@sszus te hülye vagy?Pont ez az a kategória akit kerülni kell ha szereted ha nem..De úgy sem fogsz rám hallgatni mert mindig vannak ilyen áldozattípusú nők mint te...
8/33 anonim válasza:
Nem ép. Valószínűleg rögtön kiábrándulnék.
9/33 mus musculus válasza:
Várjál már, még az sem biztos, hogy kapcsolatban van vele.
10/33 A kérdező kommentje:
hát elkeztük egymást oltogatni de ő kezte én meg csak így félvárról visszaszólogattam aztán odalépett mutogatta az öklét én mondom : mivan nagyfiú vagy? és megüt.
2011. okt. 28. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!