Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról a fiúról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról a fiúról aki megüt egy lányt?

Figyelt kérdés
mit gondoltok róla? ha nagyon szeretnétek de megüt attól összejönnétek vele? mit reagálnátok rá?
2011. okt. 28. 19:07
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
hát megpróbálom de nehéz elfelejteni mert azért voltak jó emlékeink is *--*
2011. okt. 28. 19:34
 22/33 anonim válasza:
100%
hogy lehet valaki ekkora homokos istenem...(lányokat ököllel megütni, milyen világ már ez)
2011. okt. 28. 19:59
 23/33 A kérdező kommentje:
:/
2011. okt. 28. 20:06
 24/33 Walk With Me ***** válasza:
100%

Ez nem indokolt. Oké, "oltogassátok" egymást, de van egy határ. Szerintem ez egyszerűen már nem fér bele. Ijesztő.

Felejtsd el azt a gyökeret.

2011. okt. 28. 20:25
 25/33 Ájron ***** válasza:
100%

Egy nőt megütni! Azt a mindenit. remélem egyedül hal meg az a nyavalyás. ha meg valami nagy emócionális gondja van, akkor szorulhatott belé annyi jóakarat, hogy nem azt bünteti, aki nem felelős érte.

Megoldás:

A karját levágni, és felvarrni a szemére, hogy lássa már mit csinál.

2011. okt. 28. 22:01
 26/33 napietus ***** válasza:
100%

ha tegyük fel rátámadtam és visszaütött, akkor azt, hogy meg tudja magát védeni, legalábbis tisztelem benne, hogy megpróbálta :D

minden egyéb esetben: MIT KÉPZEL MAGÁRÓL? szóba nem állnék többet vele, sőt, ott tennék keresztbe neki ahol tudok. márpedig én sokat tudok segíteni valakinek, ha akarok, de ártani is, ha azt akarom. nagyon gyorsan rájönne, hogy rosszba kötött bele. azt is megbánná, hogy élve szülte meg az anyja erre a nyomorult életre...

29/n

2011. okt. 29. 00:24
 27/33 napietus ***** válasza:
100%
most olvastam a kommentjeidet, kérdező. ha ezek után szóbaállsz vele, akkor pont ezt is érdemled.
2011. okt. 29. 00:26
 28/33 anonim ***** válasza:
72%
Azt, hogy egy emberi 0.
2011. okt. 29. 15:14
 29/33 anonim ***** válasza:
Azt hogy én is ütném a fazont de nagyon.
2012. febr. 6. 01:29
 30/33 anonim válasza:
100%
én a barátommal még verekedni is szoktam:D de viccből birkózunk csak, meg néha egy kisebb pofon a másiknak ami után az következik, hogy a másik lerohanja a pofozkodót és csókcsata jön:D ez aranyos. de az, hogy egy kis vitát így reagál le, az azt jelenti, hogy komoly gondjai vannak a srácnak. minden vitát és konfliktust így akar majd megoldani. mi lenne, ha el akarnád hagyni? agyon verne... igen, az ilyen férfiak szoktak a címlapon lenni, hogy megölték a barátnőjüket féltékenységből stb... kerüld el nagy ívben, tönkreteszi majd a baráti kapcsolataidat, az egészségedet, a tanulmányaidat és az egész életedet, álmaidat, mert a tárgyává akar tenni. menekülj!
2012. okt. 30. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!