Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a fiúról aki megüt egy lányt?
Ez nem indokolt. Oké, "oltogassátok" egymást, de van egy határ. Szerintem ez egyszerűen már nem fér bele. Ijesztő.
Felejtsd el azt a gyökeret.
Egy nőt megütni! Azt a mindenit. remélem egyedül hal meg az a nyavalyás. ha meg valami nagy emócionális gondja van, akkor szorulhatott belé annyi jóakarat, hogy nem azt bünteti, aki nem felelős érte.
Megoldás:
A karját levágni, és felvarrni a szemére, hogy lássa már mit csinál.
ha tegyük fel rátámadtam és visszaütött, akkor azt, hogy meg tudja magát védeni, legalábbis tisztelem benne, hogy megpróbálta :D
minden egyéb esetben: MIT KÉPZEL MAGÁRÓL? szóba nem állnék többet vele, sőt, ott tennék keresztbe neki ahol tudok. márpedig én sokat tudok segíteni valakinek, ha akarok, de ártani is, ha azt akarom. nagyon gyorsan rájönne, hogy rosszba kötött bele. azt is megbánná, hogy élve szülte meg az anyja erre a nyomorult életre...
29/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!