Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok egy lányról, ha rock zenét hallgat?
Tegyük fel, hogy van egy lány, aki nektek tökre bejön külsőleg (mindegy, h cicababa vagy más, a lényeg az, hogy ide mindenki az ideálját képzelje be) és megtudjátok, hogy a rock zenét szereti.
Ugye mostanság nem nagyon divat a rock, úgyhogy különlegesnek vagy inkább különcnek tartanátok? Mit gondolnátok róla?
Megmondjam?
FUCKING AWESOME!
Akkorát dugnánk rohadt őrültül, hogy szétszállna a környék tőlünk!
Én az gondolnám: Hál isten vannak még normális emberek :D
Cefetül idegesítő ha valakinek csak a tuc-tucból áll az élete, az meg főleg ha ennél értelmesebbet mondani sem tud :)
Nincs ezzel semmi gond csak ne nézz úgy ki mint egy halálangyala :D
Már a zenében is van divat? O.o
Aztaqurva. Ha a rock-ot szereti, hát halgassa, mit számít az. Csak ne akarjon elráncigálni rock koncertre xD
Hát mivel rocker vagyok, veszettül örülnék, ha kideülne, hogy a lány, aki tetszik, és szeretnék vele összejönni, rocker szintén.
De mi ez a divat-nem divat dolog? A rock zenének nem kell divatnak lenni, még jó is, hogy nem az. Az más, hogy sajnos sokan úgy ítélik meg ezt az irányzatot, hogy semmit sem tudnak róla ("nem értem a szövegét, csak hörgés, meg zaj"). Na mindegy...
És szerintem a bőr cuccok sokaknak jól állnak, persze azt meg tudom érteni, hogy nem mindenkinek jön be az a nagyon vad kinézet :)
"úgyhogy különlegesnek vagy inkább különcnek tartanátok?"
Másik alternatíva nincs? Nem lehetne egyszerűen csak normálisnak tartani? Miért különleges vagy különc az, aki rock zenét hallgat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!