Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok egy lányról, ha rock zenét hallgat?
Tegyük fel, hogy van egy lány, aki nektek tökre bejön külsőleg (mindegy, h cicababa vagy más, a lényeg az, hogy ide mindenki az ideálját képzelje be) és megtudjátok, hogy a rock zenét szereti.
Ugye mostanság nem nagyon divat a rock, úgyhogy különlegesnek vagy inkább különcnek tartanátok? Mit gondolnátok róla?
Külsőleg rólam sem mondaná meg senki, hogy rock zenét hallgatok.
17/L
Együtt mennénk rock koncertre :)
Eddig csak tuctuc zenét hallgató barátnőim voltak, egyszerűen nem találtam életem során egy olyan lányt sem aki igényes zenét hallgat. Itt nem csupán a rockra gondolok, hanem minden egyes stílusra amiben munka van. Szeretem a metált is(a darabolós deathmetáltól a lájtosabbakig mindenfélét), a jazzt, klasszikus zenét, blues-t, funky-t, rap-et, mindent, egyedül az ilyen igénytelen diumdisu zenét nem. Elismerem, a komolyabb, igényes elektronikus zenékben tényleg hihetetlen munka, tehetség van, de olyanokat nem játszanak diszkókban...
Egyébként 6 éve gitározok, ha ő is játszik valamilyen hangszeren az plusz pont :D Szóval mindenképpen értékelem a rocker csajokat, hogy a kérdésre válaszoljak!
Azt, hogy minden tiszteletem az övé és nagyon szeretném :) A rock örök és halhatatlan :) igazi zene :) amúgy a személyisége és a kinézete a fontosabb
Belészeretnék, különösen ha ezeket hallgatná: Beatles, Pink Floyd, Deep Purple, Led Zeppelin, Metallica, Type O Negative stb. forever
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!