Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mit gondoltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit gondoltok egy lányról, ha rock zenét hallgat?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van egy lány, aki nektek tökre bejön külsőleg (mindegy, h cicababa vagy más, a lényeg az, hogy ide mindenki az ideálját képzelje be) és megtudjátok, hogy a rock zenét szereti.

Ugye mostanság nem nagyon divat a rock, úgyhogy különlegesnek vagy inkább különcnek tartanátok? Mit gondolnátok róla?

2011. okt. 25. 20:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem nagy különcség az ha valaki rock zenét hallgat, sokkal kevesebben kedvelik pl. a jazzt, vagy klasszikus zenét, ami már tényleg igényesnek és különcségnek mondható.
2011. okt. 25. 21:00
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Külsőleg rólam sem mondaná meg senki, hogy rock zenét hallgatok.

17/L

2011. okt. 25. 21:19
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én meg metalt. Na bumm. Azért ezek viszonylag közel vannak, de őszintén, az se érdekelne ha cigányzenét hallgatna, ha amúgy bejönne a lány, ez sokadlagos dolog.
2011. okt. 25. 21:33
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
azt hogy életem nője... az ilyen kérdéseket eleve ilyen válaszokért teszik fel, rock zenét hallgatni egyáltalán nem különleges
2011. okt. 25. 21:43
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolnám, végre egy nő akivel tudnék rock-koncertre járni!
2011. okt. 25. 23:42
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Együtt mennénk rock koncertre :)

Eddig csak tuctuc zenét hallgató barátnőim voltak, egyszerűen nem találtam életem során egy olyan lányt sem aki igényes zenét hallgat. Itt nem csupán a rockra gondolok, hanem minden egyes stílusra amiben munka van. Szeretem a metált is(a darabolós deathmetáltól a lájtosabbakig mindenfélét), a jazzt, klasszikus zenét, blues-t, funky-t, rap-et, mindent, egyedül az ilyen igénytelen diumdisu zenét nem. Elismerem, a komolyabb, igényes elektronikus zenékben tényleg hihetetlen munka, tehetség van, de olyanokat nem játszanak diszkókban...

Egyébként 6 éve gitározok, ha ő is játszik valamilyen hangszeren az plusz pont :D Szóval mindenképpen értékelem a rocker csajokat, hogy a kérdésre válaszoljak!

2011. dec. 5. 22:52
 17/21 anonim ***** válasza:
Én 11 éves vagyok. A barátnőm rock zenét hallgat meg miden de ő ezt a magyar Rómeó vérzik meg Deep Inside meg ilyeneket.. Én a Lordért A Queenért meg a Nightwishért vagyok oda..nem tudom ezek mennyire rock zenék .. :)
2012. nov. 21. 20:34
 18/21 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, a Lord miatt kapsz egy buksisimit :)
2012. nov. 21. 22:38
 19/21 anonim válasza:
Nekem is mint a többi kommentelőnél.. álom csaj lenne :D de pl én az iylen a Deszka és HC stílusban vagyok öltözködés terén. És úgy mond sokkal feltűnőbb hogy nem vagyok páwa cuccba.Hanem deszka cipő,csőgatya,zenekaros poló van szines poló csősapi és rayban szemüveg.(kicsit dominálnak a márkás cuccok). ÉS sok csajnak jobban bejövős ha nem vagy egy csúnya gyerek :D
2013. márc. 19. 17:21
 20/21 anonim ***** válasza:

Azt, hogy minden tiszteletem az övé és nagyon szeretném :) A rock örök és halhatatlan :) igazi zene :) amúgy a személyisége és a kinézete a fontosabb

Belészeretnék, különösen ha ezeket hallgatná: Beatles, Pink Floyd, Deep Purple, Led Zeppelin, Metallica, Type O Negative stb. forever

2013. szept. 11. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!