Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Rock?! Mit gondoltok erről?

Rock?! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

szóval egy 14éves csávó vagyok(nemsokára 15) és úgy veszem észre a koromban egyszerűen kivesztek a rocker lányok...vagyis nem annyira rocker kéne,hanem csak olyan aki pl el tud jönni egy koncertre vagy valami..ma már mindenki elektronikus meg ilyen zenét hallgatok amivel semmi bajom néha én is meghallgatok párat,de valahogy nekem a rock mindig kifejezőbb volt

ráadásul nem hallgatok annyira durvákat szóval ilyen green day,sum41,tankcsapda,nirvana meg iylenekre gondolok persze van néhány keményebb is

tehát ha valaki eletronikus zenét halgat a társaságomban akkor nem szólalhatok meg mert mindenkinek ez tetszik,ha neadjisten beteszek egy rock számot akkor már mindenki fujol rögtön,de em biztos hogy azért mert nem tetszik hanem mert más a divat^^

és emiatt azért eléggé le tudnak nézni az iskolában..(még 8.os vagyok),értitek mire gondolok

és egyszerűen egy olyan lányt nem találok aki ezt képes elviselni...jártam már pár csajjal és megvoltunk meg minden,de egyiknek sem tetszett a zene amit hallgatok xD

talán keresgessek koncerten?de azt vettem észre hogy rock koncertekre csak idősebb,már mondhatni nők járnak...

2010. márc. 12. 19:59
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:

folyt. :

esetleg kis emo-s p*csák akik valahogy nem tetszenek tulságosan^^

szóval emiatt kicsi frusztrálva érzem magam az iskolába,de kérlek olyanokat ne mondjatok hogy a rockot hagyjam mert az nemtudom:D xD előre is köszi a válaszokat remélem érkezik értelmes hozzászólás is

2010. márc. 12. 20:01
 2/26 anonim ***** válasza:
85%
Nyugi,aki keres,az talál :)
2010. márc. 12. 20:02
 3/26 anonim válasza:
5%

én örülök neki személy szerint h kivesztek. nem voltak szociálisak, nem illeszkedtek be a társadalomba argo nem lehetett megdugni őket, mert csak más rockerekkel dugtak.

a válasz ez ellen nem tudsz mit csinálni. szeress más zenét.

2010. márc. 12. 20:02
 4/26 anonim ***** válasza:
3%
ergo
2010. márc. 12. 20:05
 5/26 anonim válasza:
10%
elírtam de nem ez a legnagyobb probléma
2010. márc. 12. 20:06
 6/26 anonim ***** válasza:
1%
20:02-nek van igaza:D
2010. márc. 12. 20:09
 7/26 A kérdező kommentje:
mondom hogy azért meg tudok hallgatni másféle zenéket ,de most pl ugylesz hogy belépek egy zenekarba mint énekes,de reméljük akkor ha keresek találok:D
2010. márc. 12. 20:16
 8/26 anonim válasza:
100%

MMindig jön valami divatirányzat, amit a sok divatb*uzinak követnie kell...

Hát, én nem tartozom közéjük, és rockernek mondom magam... vagy inkább gothnak.

És hát... úgyis találsz majd valakit, ak ielfogad úgy, ahogy vagy!

2010. márc. 12. 20:16
 9/26 anonim ***** válasza:
92%

sose legyen nagyobb bajod kölök :D

Amúgy a csávó az cigány szó, csak mondom, rockerek között nem járja.

2010. márc. 12. 20:17
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Én viszont nem örülök neki, hogy kivesztek:D

Sajnos a mi osztályunkban is csak technot,meg discot hallgatnak:S Ha valaki rockot rakott be, már akkor fújjogtak bezzeg ha ők hallgattak egyéb ilyen zenének nem nevezhető valamit(kb mintha cintányérokat ,vagy mosógép hangja lenne) akkor nekünk kussba kellett maradni... Itt csak a divat diktál :D Ezt kell hallgatni akkor menő leszel:) (Én már középsulis vagyok) Egyszer az egyik (természetesn discot-hallgató ) lány megkérdezte milyen zenét szeretek,mondom leginkább a rockot szeretem...Erre ő úgy nézett rám kb mint valami ufo lennék.Lenéző volt!

Én rockot hallgatok, nem mondom,hogy úgy öltözködök bár mindig is tetszett a rock stílus és öltözködése...Azon kívül mást is meghallgatok ,de persze csak az olyanokat aminek van értelme és amihez tudok fűzni valamit pl ÉRZELMET! Számomra az ilyen disco, géppel összeszerzett ''zene'' nem jelent semmit! Persze aki ezt szereti hallgassa csak felőlem :DCsak legyen hozzá fülhallgatója is!!!!

És erről még csak annyi,hogy aki ilyet hallgat nem szoktam lenézni csak akkor miután ő is lenéz amilyen a stílusom!

Egyébként rock koncerteken biztos vannak korod beli lányok is csak nézz szét rendesen :) Aki keres az talál ;) Azon kívül itt van a myvip vagy iwiw...Lehet,hogy sokan elküldenek a...:D De lehet 10-ből 1-el sikerrel jársz :) Tudod,nem veszíthetsz semmit.Próba szerencse!

Sok sikert hozzá és Várd ki ne legyél türelmetlen!;)

Bocsi ,hogy sokat írtam:D

2010. márc. 12. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!