Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Rock?! Mit gondoltok erről?

Rock?! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

szóval egy 14éves csávó vagyok(nemsokára 15) és úgy veszem észre a koromban egyszerűen kivesztek a rocker lányok...vagyis nem annyira rocker kéne,hanem csak olyan aki pl el tud jönni egy koncertre vagy valami..ma már mindenki elektronikus meg ilyen zenét hallgatok amivel semmi bajom néha én is meghallgatok párat,de valahogy nekem a rock mindig kifejezőbb volt

ráadásul nem hallgatok annyira durvákat szóval ilyen green day,sum41,tankcsapda,nirvana meg iylenekre gondolok persze van néhány keményebb is

tehát ha valaki eletronikus zenét halgat a társaságomban akkor nem szólalhatok meg mert mindenkinek ez tetszik,ha neadjisten beteszek egy rock számot akkor már mindenki fujol rögtön,de em biztos hogy azért mert nem tetszik hanem mert más a divat^^

és emiatt azért eléggé le tudnak nézni az iskolában..(még 8.os vagyok),értitek mire gondolok

és egyszerűen egy olyan lányt nem találok aki ezt képes elviselni...jártam már pár csajjal és megvoltunk meg minden,de egyiknek sem tetszett a zene amit hallgatok xD

talán keresgessek koncerten?de azt vettem észre hogy rock koncertekre csak idősebb,már mondhatni nők járnak...

2010. márc. 12. 19:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%
Én egy huszonéves goth vagyok, és klubokban, koncerteken látok 14-15 éves rocker, goth lányokat is. Szerintem van belőlük elég sok. Arról nem is beszélve, hogy sok átlagos ízlésű, külsejű lánynak is tetszenek a rocker srácok. :) Ezt, hogy lefújjogják a zenédet, át kell élned, keress hasonló ízlésű barátokat is!
2010. márc. 12. 20:22
 12/26 A kérdező kommentje:

köszi a hosszu és értelmes válaszokat :D(csak ugy mellémondom hogy majdnem ez az első topic amibe mégcsak értelmes válaszokat irtak xD)

én nem nézek ki annyira rockernek,mármint azért ruházatilag nem ugymondanám hogy követem a divatot de azért valamennyire befolyásol a divat is,de zeneileg nálam a rock a favorit és örökké azlesz :D és igaza van, a rock legalább kifejezi az érzelmeket és ezt nagyon szeretem benne,mindig meg lehet találni a pont lelkiállapotnak megfelelőt

2010. márc. 12. 20:31
 13/26 A kérdező kommentje:

meg talán nem is az volt a bajuk a barátnőimnek hogy rockot hallgatok ,hanem hogy nem megyek velük egyfolytában ien discoba meg ilyen helyekre...én például sokkal jobban dijazom a könyékünkön azt a kocsmát ahol zenegép van

ott pl. valki betesz rockot akkor senki sem pampog hanem élvezik a zenét legyen az akár tankcsapda vagy rammstein vagy valami death metál,mert képesek elfogadni hogy ez az ami másoknak tetszik,ilyen helyeken énis meghallgatom a rapp esetleg elektronikus zenéket,sőt még az ien cigány dalokat is xD,mert ők is meghallgatják az enyémet,viszont egy discoba csak egyfajta meg,és mindenki lenézi a másik irányultságú zenét,ez a szomoru

2010. márc. 12. 20:38
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Hááát... én úgy látom, legalábbis errefelé, hogy egész divatba jött a rock, de csak az a "divatrock"-féle zene, amit én annyira kerülök, és már ez miatt nem is merem kimondani, hogy rocker vagyok, hanem inkább azt, hogy metálos.:D Pedig elég sok zenét meghallgatok, csak ezek a divatzenék ne lennének, áááhhh.:D Különben a lányok 90%-a elektronikus zenét hallgat erre, kifejezetten kiábrándító, mikor szünetben ezt kell hallgatni.:S Lehet hogy nekem is a saját kedvenceimet kéne bömböltetni szünetben, mondjuk jó kis Kreatort?:D

L/17

2010. márc. 12. 20:41
 15/26 anonim válasza:
100%
Felénk olyan van, hogy vagy deathmetált szeretnek vagy discot. Én meg elbújhatok, mert nem mondom, hogy nem szeretem egyiket se, de nem a szívem csücskei.. Pláne a deathmetál, az túl durva nekem. Én Nightiwsh rajongó vagyok, ami miatt kiröhögtek már, hogy "az nem is metál, hanem vinnyogós sz*r". De én tovább hallgatom őket, és amikor ők már megsüketültek a hörgés hangjától, nekem a fülemben lesz a sok szép dallam :)
2010. márc. 12. 21:10
 16/26 anonim válasza:
100%

Hm.

Én nagyon szeretem TCS-t és a Papa Roach-ot.

De emellett mulatós,'70-es évek,disco,hip-hop,techno.

Szinte bármi jöhet.

Nagyon vegyes a zenei ízlésem.:)

És nem nézek le másokat azért amiket ők hallgatnak!

2010. márc. 12. 21:58
 17/26 anonim válasza:
100%
16 vagyok, nem vagyok rocker, de imádom a rockzenét, főleg a 80as évekbelit =) Szóval vannak csak nem mindenkin látszik elsőre.
2010. márc. 12. 23:44
 18/26 anonim válasza:
100%

Én a rockot csípem a legjobban. De ezt a korosztályomról már nem mondhatom el... Tekintettel arra, hogy dobolok, így kénytelen kelletlen meg kell hallgatnom más zenéket is, de a mostani "divat" nekem nem jön be... Korábban se jött be, most se fog. Am elvétve akad egy kettő a rockeres kislányokból, de asszem már írták, hogy azok csak divatrockerek... Szánalmasak. Elmennek valami tré koncertre azt verik a mellüket, hogy ők milyen faszák. Jöjjenek Rammsteinra 16-án. Az rock. Neked is ajánlom kedves kérdező. Ott vannak szép lányok. :P

18/F

2010. márc. 13. 05:03
 19/26 anonim válasza:
100%
14 éves lány vagyok (októberben 15)imádom a Green Day-t és tudom milyen érzés,nálunk is mindenki nyomatja ezeket a tüc-tüc sz**okat. Nemrég volt osztálybulink,gondolom mondanom sem kell milyen szennyek mentek, mondtam annak aki benyomta a zenét, h rakjon már be valami értelmes számot is, pl a GD-től, erre meg elkezdi, h arra nem lehet táncolni. Érdekes én tudok. Aztán végül amit ki tudtam harcolni, az a Tankcsapda volt.
2010. márc. 17. 17:49
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Én még nehezebb helyzetben voltam anno, mint te, ami a zenei ízlés alapján nőt találni...szal érted! :)

Én a 60-as 70-es évek beat-rock zenéjét hallgattam orrvérzésig, és ezt nem szeretni nem tudták a csajok, hanem megérteni, érezni! és ez az igazi baj, nem az hogy nem olyan zenét hallgatnak! Ne ez legyen a szempontod! Volt alteros bnőm, meg black metálos, most meg punk csajjal járok! szal az azonos stílus nem is fontos, hanem az, hogy a gondolkodásotok azonos legyen, akár a "lázadás" akár az élet kis dolgai!

LEsz ott kapás figyeld meg! :D

2010. máj. 7. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!