Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Rock?! Mit gondoltok erről?

Rock?! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

szóval egy 14éves csávó vagyok(nemsokára 15) és úgy veszem észre a koromban egyszerűen kivesztek a rocker lányok...vagyis nem annyira rocker kéne,hanem csak olyan aki pl el tud jönni egy koncertre vagy valami..ma már mindenki elektronikus meg ilyen zenét hallgatok amivel semmi bajom néha én is meghallgatok párat,de valahogy nekem a rock mindig kifejezőbb volt

ráadásul nem hallgatok annyira durvákat szóval ilyen green day,sum41,tankcsapda,nirvana meg iylenekre gondolok persze van néhány keményebb is

tehát ha valaki eletronikus zenét halgat a társaságomban akkor nem szólalhatok meg mert mindenkinek ez tetszik,ha neadjisten beteszek egy rock számot akkor már mindenki fujol rögtön,de em biztos hogy azért mert nem tetszik hanem mert más a divat^^

és emiatt azért eléggé le tudnak nézni az iskolában..(még 8.os vagyok),értitek mire gondolok

és egyszerűen egy olyan lányt nem találok aki ezt képes elviselni...jártam már pár csajjal és megvoltunk meg minden,de egyiknek sem tetszett a zene amit hallgatok xD

talán keresgessek koncerten?de azt vettem észre hogy rock koncertekre csak idősebb,már mondhatni nők járnak...

2010. márc. 12. 19:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

nem veszett ki :D

az én csajom Green Day-t hallgat :D

14/f

2010. jún. 26. 18:14
 22/26 anonim ***** válasza:
Nem vesztek ki.:P Itt vagyok :D
2010. szept. 5. 21:35
 23/26 anonim válasza:
100%

Hát persze h nem vesztek ki! Én is itt vok!:D Gyerünk

Green Day!

2010. szept. 29. 15:49
 24/26 anonim válasza:
66%

naná, h nem vesztek ki!!! Énis Green Dayt hallgatok orrvérzésigg. rólam sem találnád ki az utcán, h a pop-rockot, rockot, 90-es punk-rockot szeretem!

GREEN DAY 4 LIFE! BJ♥ 4 PRESIDENT!

2010. nov. 3. 12:57
 25/26 anonim ***** válasza:
84%
az öltözködés nem minden! amit gondolsz, és amitől úgy érzed, hogy felpörögsz, és jó kedvre derít, vagy elgondolkodtat, azt hallgasd! én ízig vérig rockernek tartom magam, de úgy öltözködök, mint egy átlagos főiskolás srác! néha kicsit punkosabbra veszem a figurát, vagy rockosabra, de ez nem számít! érezd jól magad a bőrödben, és hallgass ZENÉT! :D
2010. nov. 4. 14:28
 26/26 anonim válasza:
jelen.
2011. márc. 2. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!