Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti nem szégyellitek azt ha kicsit duci a barátnőtök? Jön a strandszezon, ott se szégyellitek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 13:42
2/13 kendrazoltan válasza:
Elsőnek:
Mi van öcsém, ekkora ku.rva nagy adonisz vagy? bizonyára akkor ő is szégyell téged...
3/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Én így szeretem.
4/13 anonim válasza:
Első: Miért jársz vele ha szégyelled?
5/13 anonim válasza:
Ugyan lány vagyok,de szerintem nem szégyenlik. Hisz nekik úgy tetszik a barátnőjük ahogy van,ha nem tetszene nem lennének vele. :)
6/13 anonim válasza:
Amelyik szégyelli az meg sem érdemli a csajt.
7/13 anonim válasza:
Én alapból nem tudnék összejönni egy számomra nem vonzó túlsúlyos lánnyal. Mindig is a vékony lányokhoz vonzódtam. A ducik és kövérek csak haverok lehetnek, akármilyen kedvesek is.
Én inkább maradok egyedül, mint olyannal összejöjjek, akihez nem tudok vonzódni. MÁrpedig, aki szégyenli a barátnőjét, az nem is vonzódik hozzá és csak erőltetett dolog az egész, akkor inkább maradjon egyedül én azt mondom. A lánynak sem esne jól, ha megtudná, hogy érez iránta a srác valójában.
De vannak iylen duci meg kövér imádó fiúk.
8/13 cashy1987 válasza:
akkor minek vagy vele nem hiszem el hogy ilyen gyökerek irkálnak ide ilyen gyökér kérésekkel húzd magadba amire gondolok
9/13 anonim válasza:
#9: te se találkoztál még nővel aranyapám...
10/13 anonim válasza:
9-es: Te meg tartsd el az igényes, karcsú, gyönyörű barátnődet, legyen nagy farkad, nem utolsó sorban legyél sportos, jóképű és magas.;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!