Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi a véleményetek egy 169 cm,75 kg-os lányról? Szerintetek ez már kövérnek számít? Miért van az hogy a legtöbb pasinak a vékony csajok jönnek be? Egy duci is lehet nagyon szép és csinos.
Nekem pl. Queen Latifah tetszik. úgyhogy te még ehhez képest vézna is lehetsz. sorry.
21/F
húúú... annyi centi vagyok mint te, csak -16 kiló és igy is piszkálnak.
egyébként amúgy van olyan pasi aki kifejezetten a ducikra buknak és nem az anorexiás gebékre.
de amúgy ha megengedsz egy jó tanácsot fogyjál. nem a kinézeted miatt, hanem az egészséged miatt. nem biztos, hogy már egészséged 169 cm-nél a 75 kg!
nem 20-25 kilóra gondolok, hanem egy 10 kg-ra
Kifejezetten szép.
Nekem is irhatsz egy üzit.
18F / Hajdú megye.
nagyon szép tested lehet. Pont az ilyeneket szeretem. Ha gonodolod írhatsz :)
17f
Barátnőm 164/53 körül mozog, nekem az az ideális, a tiedet sokallom igen.
Nekem az jön be, ha a lánynak szép combja és feneke van, de emellett ne legyen hasa. Szokták mondani, hogy az a jó, ha van mit fogni. Aki szex közben a barátnője hasába (wtf?!) szeret kapaszkodni azt nemtudom megérteni. :D
Nem kell anorexiásnak hívni a jó alakú nőket, elkell határozni magad és ledobni a kilókat. :)
Nem akartalak megbántani, vélemény volt.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!