Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha ismernél egy lányt elég kövéren és egy idő után megint találkoznál vele de akkor a lány már vékony csinos összejönnél vele?
vagy ha megismerkedsz egy lánnyal és megtudod h egy éve még kövér volt akkor összejönnél vele?
18/L
légyszi csak normális válaszokat:)
Ilyen hülye kérdést :D
Nem csak a külső számít.
Egy kövér nő,lehet hihetetlenül kedves,aranyos,ugyanakkor egy vékony nő lehet bunkó paraszt is.
Én igen.Mivel látszik hogy képes változni ami nagyon fontos.
És elsőnek üzenem hogy most itt nyomhatod ezt a szöveget de a külső is nagyon fontos.Gondolom te sem jönnél össze egy rusnya csajjal....
20F
szerintem is fontos a külső. nem minden, de fontos.
és szerintem énis összejönnél vele.
Ez azért nem így megy. :D
Az egyik havernőm is duci (de szép arca van nagyon, és vicces), mégsem feltétlen jönnék vele össze csak azért, mert lefogyott. :)
Bár aztán lehet, hogy ezt másképp gondolnám, ha nem volna barátnőm. :DD
Az mondjuk attól függetlenül biztos, hogy az nem lenne kizáró ok, hogy valaha testesebb volt.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!