Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha ismernél egy lányt elég kövéren és egy idő után megint találkoznál vele de akkor a lány már vékony csinos összejönnél vele?
vagy ha megismerkedsz egy lánnyal és megtudod h egy éve még kövér volt akkor összejönnél vele?
18/L
légyszi csak normális válaszokat:)
Ha csak azért jönne össze vele mert már vékony,akkor az sztem gáz. Ha kövéren nem volt meg a szellemi összhang,akkor az minusz 20 kilkótól se lesz meg.
Ez az én véleményem.
Egy "bálna"
Na ez érdekes kérdés:)
Nem mondanám magam kövérnek, inkább csak ilyen kb 5 kg pluszosnak:D De normálisan nézek ki azért.
De sajnos nekem még így sincs önbizalmam nagyon:(
Mondjuk ebben lehet tényező az hogy gyerekkoromban sokat csúfoltak. Való igaz, akkor eléggé máshogy néztem ki:D
De valahogy bennem van, hogy a fiúk csak a vékonyakat kedvelik, és akkor kinyitom a szemem, és már a suli folyosóján akik szembejönnek velem mind vékonyak és csinosak. Tudom hogy nem ettől függ, de számomra igen:(
Úgyhogy most rajta vagyok az ügyön:D Ha fogytam majd újra jelentkezek XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!