Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha ismernél egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha ismernél egy lányt elég kövéren és egy idő után megint találkoznál vele de akkor a lány már vékony csinos összejönnél vele?

Figyelt kérdés

vagy ha megismerkedsz egy lánnyal és megtudod h egy éve még kövér volt akkor összejönnél vele?

18/L

légyszi csak normális válaszokat:)

2010. ápr. 19. 19:01
1 2
 11/19 anonim válasza:
Nana h osszejonnek vele, ha mar sexy.
2010. ápr. 19. 19:10
 12/19 anonim válasza:
Nekem van a barátnőm és ő 164cm és 95 kiló, multkor mentünk bulizni és egy halom hapi letámadta, úgyhogy csak tetszhetett nekik :D
 13/19 anonim válasza:
Nana h osszejonnek vele, ha mar sexy.
 14/19 A kérdező kommentje:
hmm hát akkor jó:D remélem:)
2010. ápr. 19. 19:11
 15/19 Winner of Royal Hill ***** válasza:
100%

Ha csak azért jönne össze vele mert már vékony,akkor az sztem gáz. Ha kövéren nem volt meg a szellemi összhang,akkor az minusz 20 kilkótól se lesz meg.

Ez az én véleményem.

Egy "bálna"

2010. ápr. 19. 19:14
 16/19 A kérdező kommentje:
nem úgy ismer hanem látásból és tudja kivagy:) de beszélgetni soha nem szoktatok:) igazából egy fiú miatt fogytam le nagyon de nem tom h h reagálna
2010. ápr. 19. 19:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez érdekes kérdés! Igazából én is lefogytam,és eddig is tök rendes volt velem a srác,annyi változott,hogy azóta talán kedvesebb velem!!
2010. ápr. 19. 19:39
 18/19 anonim ***** válasza:

Na ez érdekes kérdés:)

Nem mondanám magam kövérnek, inkább csak ilyen kb 5 kg pluszosnak:D De normálisan nézek ki azért.

De sajnos nekem még így sincs önbizalmam nagyon:(

Mondjuk ebben lehet tényező az hogy gyerekkoromban sokat csúfoltak. Való igaz, akkor eléggé máshogy néztem ki:D

De valahogy bennem van, hogy a fiúk csak a vékonyakat kedvelik, és akkor kinyitom a szemem, és már a suli folyosóján akik szembejönnek velem mind vékonyak és csinosak. Tudom hogy nem ettől függ, de számomra igen:(

Úgyhogy most rajta vagyok az ügyön:D Ha fogytam majd újra jelentkezek XD

2011. júl. 19. 23:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Eltelt pár év a kérdés kiírása óta és a hozzászólásokat elolvasva teljesen le vagyok döbbenve, hogy mennyire a külsőségek dominálnak a legtöbb embernél :O 5-10 kg felesleg dönti el hogy vkik egy pár lesznek vagy sem?! Soha nem ez alapján választottam. Egy normális embernél, ha hosszú távra keres társat, jobb esetben örökre, a választás során a belső értékek dominálnak. Egy szép arc, kerek fenék az évek során változik, de aki jó ember ahhoz szívesen megyek haza 20-30 év múltán is. (26 N)
2018. febr. 23. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!