Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért könnyebb egy vékony és csinos lány élete?
Mert az élet alapvetően igazságtalan és nem az érdemek szerint mér. Mindenkinek megvan a maga keresztje, ennyi erővel lehetne azt is kérdezni, hogy miért lesznek pici, ártatlan, tündér gyerekek rákosak, betegek, stb.
Én is tapasztalom ezt amúgy amit mondasz. Igazából szerintem a legfontosabb az, hogy mit sugárzol magadról. Rengeteg kifejezetten csúnya, kövér sikeres ember (sőt, színésznő!) van, akik úgy viselkednek, hogy senkinek eszébe nem jut arra gondolni, hogy hogy néznek ki. Ha viszont úgy viselkedsz, hogy "bocsánat, hogy élek és rontom a levegőt", akkor el is fognak taposni.
Sajnos nem tudsz egyebet csinálni, mint megváltoztatni az önmagadról való gondolkodást. Ez a legfontosabb, nem csak az, hogy leadj 5-10-20 vagy akármennyi kilót. Ja és ne törődj azzal, hogy kinek milyen nehéz az élete. Egyrészt úgysem látsz bele objektíven, másrészt meg csak irigység, keserűség lesz benned, ami érződni fog rajtad és tovább rontja a helyzetedet.
Tudod, ha az egészséges életmódtól sem fogysz le, és egyébként nem betegség miatt lettél kövér, akkor valószínűleg nem élsz egészségesen.
Mert az ember az egyetlen olyan állat, ami képes többet enni, mint amennyit kellene.
Ajánlom olvasásra:
Szerintem is könnyebb..mert az állandó elégedetlenségből fakad szomorúság,idegesség..és ez súlyosbodhat sajnos.De nem szaba elveszítenünk a lelkierőnket,akárki akármit mond:)
Én is mindig szerettem volna egy olyan bevásárlókörutat,ahol bármit amit kinézek magamnak felpróbálhatok,és jó méretben..szóval az öltözködés sokat számít,és könnyebb elindulni,egy csinos jó megjelenéssel...de egy 42-44es méretű nő is tud ütős lenni:-)
Könnyebb a szart..
én vékony vagyok, csinosnak mondható és magas, pasifelszedéssel soha nem volt gondom, de az előnyös külső higgyétek el, hogy nem garantálja a szerelmet és a boldog párkapcsolatot. mellesleg amennyi pofont kiosztott már nekem az élet, szívesen lennék egy átlagos külsejű, ducibb csaj, ha cserébe végre rendeződhetne az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!