Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti nem szégyellitek azt ha kicsit duci a barátnőtök? Jön a strandszezon, ott se szégyellitek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 13:42
11/13 anonim válasza:
Én nem szégyellném. Bár ne legyen hurkás hanem csak legyen mit fogni :P
12/13 anonim válasza:
Miért kéne szégyellni? A duci lányok is lehetnek szépek! Sőt, szebbek mint egy izompacsirta vagy mint egy élő csontváz. Akinek duci párja van, és szégyell vele strandra menni, arról inkább le sem írom a véleményem, mert nem tűr nyomdafestéket!
13/13 anonim válasza:
Azt hiszem, engem valamilyen szinten szégyell a barátom. Mindig is vékony voltam, most viszont munka miatt semmire nem jut időm, összevissza eszem, egész nap ülni kell, hullafáradtan érek haza és inkább alszom, mint sportolok.
Most 10 kiló plusz lehet rajtam, baromira zavar engem is, próbálok egészségesebben élni, emellett ő is mindig piszkál, hogy mennyire duci lettem. De azért főzzek zsíros kaját és azt egyek vele együtt, mert a saláta nem étel. Strandon sem voltunk még csak szabadparton, de ott is olyan részen, ahol szinte senki sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!