Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell elítélni a duci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell elítélni a duci lányokat? Meg azokat a pasikat akiket teltebb a párjuk? Mert a média a piszkafákat reklámozza?

Figyelt kérdés
Ez a baj az emberekkel. A többség megy a média után... Ilyen jó csaj, olyan jó csaj kell... Szerintem a testalkaton lehet változtatni, nem feltétlenül csak azt kellene nézni. Én is 74 kg vagyok a 170 cm-hez, és igen picit duci. Na és? Ezért szerintem nem kell senkit elítélni.
2012. máj. 8. 06:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Aki engem elitél azért mert teltebb párom van, az kinyalhatja a seggemet! :D
2012. máj. 8. 07:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
még te is ezzel foglalkozol itt elég rendesen, akkor máson mit csodálkozol? Ne foglalkozz vele, érezd magad jól ahogy vagy.
2012. máj. 8. 07:05
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ki ítél el?
2012. máj. 8. 07:07
 4/14 A kérdező kommentje:
Én jól érzem magam, csak nehéz megérteni az embereket.
 5/14 A kérdező kommentje:
Engem nem ítél el senki, de hidd el nagyon sokmindnekit elítélnek ez miatt.
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

nem ítélik el őket mint ember, de nem is rajong senki a zsírdisznókért és nem is egészséges, én sem vagyok vékony, de kövér sem, egy teljesen átlagos testalkatú

Az a baj a kövérekkel, hogy ők se tudják elfogadni saját magukat ezért is van, hogy piszkálják azokat akik sportolnak és vékonyak

Volt egy kolléganőm egy igazi kövér nő és állandóan azt kereste, hogy mikor köthet belém, ebédnél én elég sokat eszek és beszólt, hogy zabálok meg olyan vagyok mint egy malac, meg szégyellem magam azért hordok hastakarós felsőket, fogynom kéne

2012. máj. 8. 07:28
 7/14 A kérdező kommentje:
Én nem érzem magam zsírdisznónak...
2012. máj. 8. 07:30
 8/14 anonim ***** válasza:
50%

"Szerintem a testalkaton lehet változtatni, nem feltétlenül csak azt kellene nézni."

Hát ha lehet változtatni, mi tart vissza?

Én nem ítélem el a duci csajokat, de a szex szerintem jobb a karcsú-sportos alkatú, mozgékonyabb nőkkel. Egy feszes test szebb látvány és ezt nem csak a média "reklámja" miatt gondolom így, szerintem az az egészséges, ha az emberen, legyen az férfi vagy nő, nincs sok súlyfölösleg.

Vígasztaljon, hogy van azért bőven aki a ducikra gerjed.

2012. máj. 8. 07:42
 9/14 anonim ***** válasza:
76%

Hamarabb választanék egy 165 cm-es 70 kg-os nőt páromnak, ha nem lennék foglalt, mint egy 170 cm-es, 50 kg-os nőt.

Nem vonz a csont. És attól, hogy van rajta némi fölösleg, még lehet sportos. Az én párom 167 cm magas, 68 kg. Van rajta pici többlet, de abszolút sportos, naponta fut, és nem elfogultságból, de most volt rendőr felvételin. Lefutotta az 50 kg-os csajokat lazán.

Csak picit hízott, mindig is 60 körül volt, csak a fogamzásgátló ezt váltotta ki.

29/F

2012. máj. 8. 08:18
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem a testalkaton lehet változtatni"

A kövér nők (és férfiak) ezt nem teszik meg. Az esetek jelentős részében amikor nem áll fent súlyos anyagcsere zavar az elhízás az egyén igénytelenségére és saját testének nem tiszteletére vezethető vissza. Az, hogy aki ezt megteszi nem adja a kövérek alá a lovat, hogy ez teljesen természetes és milyen gyönyörű így zsírosan az magától értetődő.

2012. máj. 8. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!