Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még ilyen pasik?
na most figyelj.. ugyanazt fogom csinalni, amit a pasik ilyenkor.. nem, nincsenek, mert mindenkit visszautasitotok, biztos te is túlsúlyos vagy, és a kinézetre, meg a pénzre hajtasz, ha meg egyetemista vagy, akkor ez azt is maga után vonja, h alkoholista, és nektek csak az autó, meg a pénz, meg az izmos pasik kellenek.. brühüühühühühühühüü :D
21, l
Vannak. A "kockák", de azok úgysem mernek kezdeményezni, illetve valószínüleg nem tettszenének neked.
Lehet durván hangzik de próbálj meg lefogyni, és meglátod, hogy utána nem neked kell keresgélned, hanem hozzád fognak odamenni a fiúk. (És nem csak a "kockák")
jah.. igen, és azt nem írtam, hogy a pénz k**vára nem érdekel, annyi pénze legyen, hogy esetleg egy fagyira meg tudjon hívni...
Volt, hogy olyan sráccal randiztam, akinek Trabantja volt... és marhára lesz**tam, hogy mivel jár, csak velem legyen jófej, normális, és hűséges...
14:24
gondolom, második vagy :D
gondoltam, hogy csak viccből írtad, de én csak leírtam, hogy félreértés ne essen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!