Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak még ilyen pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még ilyen pasik?

Figyelt kérdés
Akik nem játszanak a lányok érzéseivel, nem zavarja, ha a lányon van 10-15 kiló felesleg, de ízlésesen néz ki, nem nagyszájú, hanem inkább visszahúzódóbb, bizonytalanabb típus, nem cigizik, nem iszik, csak nyáron megy barátokkal egyszer-kétszer bulizni???

2012. ápr. 7. 14:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Engem kifejezetten olyan lányok érdekelnek, akik legalább elfogadhatóan (vagy annál jobban) néznek ki (tehát ez kevésbé szempont), és gondolkodásban passzolunk. Ezutóbbit megtalálni sokkal nagyobb kihívás.

Szép lány sok van, értelmes sokkal kevesebb (ez persze nem csak a lányokra igaz, de én heteroszexuális férfi vagyok, és most a lányokról van szó).

Alapjában véve nem vagyok nagyszájú paraszt, inkább az a csöndesebb, értelmesebb fajta. Most hogy egyetemista vagyok, és sok a stressz (nagyon nehéz szakra járok, ahol tényleg sokat kell tanulni), van, hogy hetente többször is elmegyünk a barátaimmal bulizni, csajozni, inni.

Nem tudom mi bajod van azzal, ha valaki rendszeresen iszik, bulizik és dohányozni is szokott. Ez még nem zárja ki, hogy normális legyen. Továbbá, nagyon sok olyan srácot ismerek, akik nagyon okosak a szakmájukban, nem buliznak nem isznak és nem dohányoznak; és teljesen alkalmatlanok az életre. Még atomrészegen sem mernének beszélgetni egy nagyon ronda csajjal sem, mert félnek. Semmiről sincs értelmes, bonyolult, felnőtt véleményük, nem gondolkoznak elvontabb, bonyolultabb dolgokon. A szakmát leszámítva kisgyerek szinten vannak. Sosem volt barátnőjük, és ha így folytatják, nem is lesz, pedig nem kövérek és nem rondák (nem vagyok b.zi de azért ezt meg lehet állapítani).

Szóval kedves kérdező, ha csinos arcod van, nagyon kellemes nőies alakod, akkor az a 10-15 kiló felesleg nem hátrány, hanem óriási előny (pl. nálam): ugyanis ebből áll a csinos feneked, a jó alakod, a nagy melleid, és nem egy elszáradt kóró vagy, hanem egy nőies, kellemes megjelenésű, szexi alakú nagyon jó csaj (az én szememben, és nem az LMFAO-n felnőtt k.csögök szemében). Nekem egy ilyen lány ezerszer többet ér, mint egy kiéheztetett szolibarna hányadék.

Függetlenül mindentől, aki 22 évesen egyetemista létére soha nem jár bulizni, nem cigizik és nem iszik, az sanszos hogy antiszociális, begubózott, nincsenek barátai, és valami furcsa benne.

Egy 22 éves mérnökhallgató férfi.

2012. ápr. 7. 16:27
 22/24 A kérdező kommentje:

16:27

a cigizést, alkoholizálást azt magamra értettem :)

Ettől függetlenül nem érezném magamat jól egy állandóan bagószagú sráccal! Az alkohollal is úgy vagyok, hogy ha nem viszi túlzásba, akkor nyugodtan ihat, mert én hogy jövök ahhoz, hogy beleszőljak abba, más mit csinál ?! :)

2012. ápr. 7. 19:13
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

itt vagyok :D

mennyi idős vagy?

2012. ápr. 7. 19:49
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze, én is ilyen vagyok. Kifejezetten utálom a nagyszájú egyéneket, de olyanokból mint te, nagyon kevés van sajnos...
2012. ápr. 7. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!