Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, nem szégyellitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nem szégyellitek magatokat, amikor kislányokra csorgatjátok a nyálatokat?

Figyelt kérdés

Végig megyek az utcán a 14 éves húgommal, és egyszerűen kifordul a belem, amikor felnőtt férfiak utána néznek. Igaz, hogy nem a korához illően öltözködik + sminkeli magát, de ez az ő szegénységi bizonyítványa, a férfiaknak miért kell odáig süllyedni, hogy adják alá a lovat?

És nem csak a húgom, hanem sok ilyen kis csitri van, akik után megfordulnak, Akárhogy nézzenek ki, ezek még gyerekek. GYEREKEK.

Vagy csak számomra ilyen abszurd ez?

2013. dec. 2. 16:34
 171/173 anonim ***** válasza:
32%

Így van! Szerinted a tokio hotel miért volt népszerű? Mert ratyitallér a kinézetük, tinik a nőies fiúkat is szeretik:

[link]

Az ő sikerük sem volt kicsi:

[link]

A nős, tapasztalt, idősebb férfi szeretőjét is nagyon sok tinipcsa eljátssza. :D

2013. dec. 2. 23:34
 172/173 A kérdező kommentje:
Na, hát nekem a Tokio Hotel meg ezek az atlétás bandák kimaradtak az életemből :D Nekem a normális melegek tetszenek, tudod, akikből nem néznéd ki. Pl. van egy tök férfias férfi, és azt gondolod, hogy bárkit lefektethet, akit csak akar, és neked úgy sincs nála esélyed, de aztán kiderül, hogy hátul lyukasztós, és ez olyan furcsán izgalmas és szexi. (pl. Matt Bomer [link] *.*)
2013. dec. 2. 23:52
 173/173 anonim ***** válasza:
Akkor gerjedsz rájuk. Nekem nem szexi egy leszbi, hátul meg én is lyukasztok néha, csak nőket.
2013. dec. 3. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!