Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nem szégyellitek magatokat, amikor kislányokra csorgatjátok a nyálatokat?
Végig megyek az utcán a 14 éves húgommal, és egyszerűen kifordul a belem, amikor felnőtt férfiak utána néznek. Igaz, hogy nem a korához illően öltözködik + sminkeli magát, de ez az ő szegénységi bizonyítványa, a férfiaknak miért kell odáig süllyedni, hogy adják alá a lovat?
És nem csak a húgom, hanem sok ilyen kis csitri van, akik után megfordulnak, Akárhogy nézzenek ki, ezek még gyerekek. GYEREKEK.
Vagy csak számomra ilyen abszurd ez?
te sem vagy jobb nálunk.Alja meg állat férfiak...
Hát no comment.
"alja férfiak az itt pattogók"
És milyen alja nők az itt pattogók, ugye?
"alja?? örülnél te egy ilyen pasinak mint én, két csoffadt kezed összetennéd te korcs :):DD"
Leginkább bottal nem piszkálnálak meg, nem hogy összetegyem a zongorista kezeimet, én korcs, de amúgy nem vagy gáz :D
Viszont a dumáddal népszerű lehetnél a mónika showban, olyan jó kis gipsys :D
zongorista kezed van? nagy?
jobb szeretem a pici kezecskéket. kettő elfér rajtam meg egy kis hely, és fel-le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!