Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, nem szégyellitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nem szégyellitek magatokat, amikor kislányokra csorgatjátok a nyálatokat?

Figyelt kérdés

Végig megyek az utcán a 14 éves húgommal, és egyszerűen kifordul a belem, amikor felnőtt férfiak utána néznek. Igaz, hogy nem a korához illően öltözködik + sminkeli magát, de ez az ő szegénységi bizonyítványa, a férfiaknak miért kell odáig süllyedni, hogy adják alá a lovat?

És nem csak a húgom, hanem sok ilyen kis csitri van, akik után megfordulnak, Akárhogy nézzenek ki, ezek még gyerekek. GYEREKEK.

Vagy csak számomra ilyen abszurd ez?

2013. dec. 2. 16:34
 131/173 anonim ***** válasza:
48%

te sem vagy jobb nálunk.Alja meg állat férfiak...

Hát no comment.

2013. dec. 2. 21:06
 132/173 anonim ***** válasza:
25%

"alja férfiak az itt pattogók"

És milyen alja nők az itt pattogók, ugye?

2013. dec. 2. 21:09
 133/173 anonim ***** válasza:
60%
2013. dec. 2. 21:10
 134/173 anonim ***** válasza:
22%
alja?? örülnél te egy ilyen pasinak mint én, két csoffadt kezed összetennéd te korcs :):DD
2013. dec. 2. 21:11
 135/173 anonim ***** válasza:
22%
szüleitek annyi foglalkozhattak veletek mint a sza*rral amíg lehúzza az ember.Ezért ez a ferde világképed.Férfigyűlölő vagy mert neked nem jutott, vagy mert lezbi vagy...meg feminista azaz az emberiség ellensége :D de olyan jót derülök magamon hogy már megérte kiírnod :D
2013. dec. 2. 21:12
 136/173 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy sok szakmunkásnak több esze van mint neked, ebből látni milyen egy beképzelt ribi vagy ,az olyan embereket le kel nézni akinek szakmunkás képzettsége van? neked már mindenkivel bajod van és azt gondolod hogy te vagy a legnormálisabb ember a világon? egy beképzelt neveletlen ribi vagy ! és tanulhatsz te akármennyit nem leszel értelmesebb 1 szakmunkásnál sem
2013. dec. 2. 21:14
 137/173 A kérdező kommentje:

"alja?? örülnél te egy ilyen pasinak mint én, két csoffadt kezed összetennéd te korcs :):DD"

Leginkább bottal nem piszkálnálak meg, nem hogy összetegyem a zongorista kezeimet, én korcs, de amúgy nem vagy gáz :D

Viszont a dumáddal népszerű lehetnél a mónika showban, olyan jó kis gipsys :D

2013. dec. 2. 21:17
 138/173 anonim ***** válasza:
0%
lincseljük meg!
2013. dec. 2. 21:18
 139/173 anonim ***** válasza:
0%
leköpni nem köpnélek te ri-banc :DD de jót nevetek most is XD
2013. dec. 2. 21:18
 140/173 anonim ***** válasza:
0%

zongorista kezed van? nagy?

jobb szeretem a pici kezecskéket. kettő elfér rajtam meg egy kis hely, és fel-le :)

2013. dec. 2. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!