Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nem szégyellitek magatokat, amikor kislányokra csorgatjátok a nyálatokat?
Végig megyek az utcán a 14 éves húgommal, és egyszerűen kifordul a belem, amikor felnőtt férfiak utána néznek. Igaz, hogy nem a korához illően öltözködik + sminkeli magát, de ez az ő szegénységi bizonyítványa, a férfiaknak miért kell odáig süllyedni, hogy adják alá a lovat?
És nem csak a húgom, hanem sok ilyen kis csitri van, akik után megfordulnak, Akárhogy nézzenek ki, ezek még gyerekek. GYEREKEK.
Vagy csak számomra ilyen abszurd ez?
Hogy az ég verje beléd.
Annyira idegesítő egy buta kis liba vagy akit a Taigetoszról kéne lerugdosni majd követ kis rágörgetni.
Bámulás mocsok dolog.De hány férfi csinálja?10-20?ÉS a többi száz vagy ezer?Megnézi és kész.Nehogy már ez baj legyen b+.Csak megnézi és nem megdugja!Érted és feltudod fogni a kettő közti különbséget?
Aki dugott nem ilyenen kattog,annak természetes,hogy az ember megnézi a szépet kortól függetlenül.A bámulás más kérdés.Másrészt a sok csaj köztük a húgod is minek öltözik ribinek?Miért nem vered szájon,hogy ezzel hívja fel magára a mocskos disznó férfiak figyelmét?!
Ha nem tetszik nem tudod elfogadni akkor irtsd ki a férfi népet vagy vágd ki a szemüket.
"ha bunkó módon bámulják őket"
Hogy kell bunkó módon bámulni valakit? Elárulod? Szerintem csak te gondolod azt, hogy mindenki titeket bámul...
"Azért számit, mert legalább tudnád, hogy a nők, és a férfiak nem egyformák, ég és föld a két nem, és nem a nedves bugyidból indulnál ki, és az alapján itélnél férfi felett!"
Akkor neked se az álló farkadból kellene kiindulni és ítélkezni a nő felett, ugyanis sok olyan 14 éves lány van, akinek ilyen idősen nem a magadfajta figyelmének ilyen módon való felhívása az elsődleges életcélja, és képzeld, olyan lányok is vannak, akik kifejezetten sértőnek érzik, ha megbámulják őket, akármilyen hihetetlen. Sok olyan barátnőm, ismerősöm van, akik teljesen, normálisan gyerekes 14 évesek voltak, nem diszkóztak, nem öltöztek ribinek, és most egészséges szexuális életet élnek. Tyűha.
Tisztában vagyok vele, hogy a férfi alapból állatiasabb, csak éppen nem fogadom el, hogy nem tudja kontrollálni magát annyira, hogy ne huzigálja a szemöldökét, ne nézzen úgy a lányra, mint egy szatír, vagy éppen ne hagyja el egy fütty a száját.
82: Ez elég vicces, mert egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor volt Biblia a kezemben, azt viszont nem tudnám megszámolni, hogy hányszor akartam katolikus személynek láncfűrésszel neki esni. Szóval ez nem jött össze :)
"Bámulás mocsok dolog.De hány férfi csinálja?10-20?ÉS a többi száz vagy ezer?Megnézi és kész."
Bingó okoskám. Én annak a 10-20 férfinak tettem fel a kérdést, nem a több száz vagy ezernek. Hányszor hangsúlyozzam még, hogy nem a biológiai működéssel van a bajom, hanem a feltűnő kinyilvánításával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!