Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nem szégyellitek magatokat, amikor kislányokra csorgatjátok a nyálatokat?
Végig megyek az utcán a 14 éves húgommal, és egyszerűen kifordul a belem, amikor felnőtt férfiak utána néznek. Igaz, hogy nem a korához illően öltözködik + sminkeli magát, de ez az ő szegénységi bizonyítványa, a férfiaknak miért kell odáig süllyedni, hogy adják alá a lovat?
És nem csak a húgom, hanem sok ilyen kis csitri van, akik után megfordulnak, Akárhogy nézzenek ki, ezek még gyerekek. GYEREKEK.
Vagy csak számomra ilyen abszurd ez?
Bele lehet magyarázni a dolgokba mindent, bele lehet keverni a vaginámat is, de helyzet akkor is fekete-fehér. Vannak a nemi vágyak, ez teljesen természetek. De ugyanakkor létezik a világon olyan, hogy illem, jó ízlés, intelligencia, amelyek határt szabnak ezeknek a vágyaknak (vagy legalábbis a kidomborításuknak), ugyanis ez különbözteti meg az embert az állattól.
És ha én egy harmincéves férfi vagyok, és meglátok egy tinédzsert, aki úgy néz ki, mint egy útszéli, akkor lehet, hogy megkívánom, de nem kezdem el gusztustalanul bámulni, mert egyrészt van bennem ízlés, másrészt, látom, hogy egy gyerek. (Mert a húgom se néz ki 16-nál többnek, még a full ribi üzemmódjában sem)
Ez a kérdés valójában lezáródott.
Egyszerűen tényleg mit mondasz már, a kérdés kinullázódott.
Ha érzed a problémát, és akarsz tanácsot kérni privátban is állunk rendelkezésedre, segítünk, de ez a szál már kifújt
"(Mert a húgom se néz ki 16-nál többnek, még a full ribi üzemmódjában sem)"
Csak szerinted nem.
"Tán nem volna ideje elfogadni, hogy kb: annyira nem vágod az egészet, mintha én mennék egy vadászrepülő pilótához, és magyaráznám neki az aerodinamikát?"
Szóval ennyi erővel, aki már dugott, az rögtön szexológus? Mennyi intelligencia kell a szexhez! Az, hogy történetesen még nem volt pénisz bennem, nem jelenti azt, hogy semmit se tudok a nemiségről. Annyit viszont biztos tudok, hogy nekem is nedvesedett már a bugyim (de bibliai vagyok tényleg), de akkor se kezdtem el alpári módon viselkedni tőle, mert nem vagyok állat, meg vannak elveim, és blabablabla, de látom falra hányt borsó.
Testiség mindennek felett! Bámulják csak a 30-on túli pasik, a k.rvás általános iskolásokat, mi sem normálisabb ennél!
"Csak szerinted nem."
Ezt úgy írod, mintha ismernéd. Mert én ismerem, ugyanis a húgom. Te meg nem. Én tudom hogy néz ki, te meg nem. Érted?
Kérdező nem érted.
Aki már dugott jobb esetben erre a témára nem úgy tekint mint pap a sátánra!
"Ezt úgy írod, mintha ismernéd. Mert én ismerem, ugyanis a húgom. Te meg nem. Én tudom hogy néz ki, te meg nem. Érted?"
És te érted,hogy egy ember szava nem döntő?!Mert ha te azt mondod,hogy az ék zöld közben kék akkor mi van?Te zöldnek látod mindenki más kéknek.Érted?
Gabor011: Végre egy normális! Köszönöm, megmentetted a férfiak becsületét előttem. Pont erről beszélek!
Itt néhányan azt hiszik, hogy a nőknek imponál, ha bunkó módon bámulják őket, hát hogyne, másra se vágyom mint hogy kiéhezett tahók fütyüljenek utánam.
Kérdező:
Azért számit, mert legalább tudnád, hogy a nők, és a férfiak nem egyformák, ég és föld a két nem, és nem a nedves bugyidból indulnál ki, és az alapján itélnél férfi felett!
Igen, ennyire vagy buta hozzá, és ha ezt nem látod be hihetetlenül ostoba is! EZÉRT nincsen neked semmiféle párkapcsolatod (innentől ez is világos) EZÉRT nem vagy boldog nő egy férfi mellett! Mert k. nem tudsz semmit az egészről, de azt hiszed,hogy tudod. Ezért mondom, hogy a szál kifújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!