Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, nem szégyellitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nem szégyellitek magatokat, amikor kislányokra csorgatjátok a nyálatokat?

Figyelt kérdés

Végig megyek az utcán a 14 éves húgommal, és egyszerűen kifordul a belem, amikor felnőtt férfiak utána néznek. Igaz, hogy nem a korához illően öltözködik + sminkeli magát, de ez az ő szegénységi bizonyítványa, a férfiaknak miért kell odáig süllyedni, hogy adják alá a lovat?

És nem csak a húgom, hanem sok ilyen kis csitri van, akik után megfordulnak, Akárhogy nézzenek ki, ezek még gyerekek. GYEREKEK.

Vagy csak számomra ilyen abszurd ez?

2013. dec. 2. 16:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/173 anonim ***** válasza:
97%

Abban egyetertek, hogy van egy hatar a masik bamulasaban (igazabol mar maga a bamulas sem eppen kulturalt dolog, szamomra egyertelmuen pejorativ ertelme van a szonak), amit nem illik atlepni hetkoznapi szituaciokban (nyilvan egy szemezes egy szorakozohelyen teljesen mas kategoria), de ez egyaltalan nem fugg az eletkortol, es attol sem, hogy ki bamul kit, mert elvileg senkinek sem illene bamulni senkit kortol, nemtol, kinezettol, barmitol fuggetlenul.

Az viszont teny, hogy az ember szereti megnezni azt, ami szep es ebbe beleeshet a hugod is, mert nyilvan nem latszik az eletkora es 14 evesen is nezhet mar ki noiesen.

Csak hat van, aki diszkreten ejti meg a dolgot, egy-egy ovatos pillantassal, van, aki pedig feltunoen, ormotlanul, nemtelenul bamul (es akkor meg a futtyogetesrol, utanakiabalasrol szo sem volt:D)...

2013. dec. 2. 17:30
 32/173 anonim ***** válasza:
100%
Mikor már lassan a 14 éves lányoknak akkora melleik vannak, mint egy 19-20 évesnek. De találkoztam én már olyan lánnyal akinek akkora mellei voltak 15 éves kora ellenére, hogy sok nőnek egész életében nem lesz akkora és még ki is tette persze. Normális férfiak naná, hogy megnézik.
2013. dec. 2. 17:37
 33/173 anonim ***** válasza:
50%
Jól mondod a mai 14-15 éves lányoknak olyan mellük van hogy sok tinit amikor megnézek utána 1 hétig tejről álmodok! kaptam én is cicis képet egy 15 éves lánytól és nem semmi milyen mellei vannak:P amúgy nem vagyok pedo csak türelmetlen ! Éljenek a tinik:P:!
2013. dec. 2. 17:49
 34/173 A kérdező kommentje:

Ha a férfi állat, akkor kérek rájuk vadászati engedélyt.

De legalább megértem most már az ilyen undorító pedofil férgeket. Szerencsére azért vannak normális, kulturált, úriemberek is a világon, akik nem kislányokra csorgatják a nyálukat, ezért nem általánosítom az egész férfinemet.

Egyébként a húgom szűz, csak feltűnési viszketegsége van. Én pedig 19 éves vagyok, és bármilyen hihetetlen, egyáltalán nem vágyom rá, hogy ilyen tajparaszt, bunkó véglények tárgyiasítsanak, mint amilyenek ti vagytok. Ha még is megtörténik, elhihetitek, hogy nem élvezkedek rajta, hanem megvetem az illetőt.

2013. dec. 2. 18:13
 35/173 A kérdező kommentje:

"de ez egyaltalan nem fugg az eletkortol, es attol sem, hogy ki bamul kit, mert elvileg senkinek sem illene bamulni senkit kortol, nemtol, kinezettol, barmitol fuggetlenul."

Számomra akkor is abszurdabb, ha egy 30 éves férfi egy 14 éves kislányra nyalja a száját, mint egy felnőtt nőre.

2013. dec. 2. 18:15
 36/173 anonim ***** válasza:
"Egyébként a húgom szűz, csak feltűnési viszketegsége van." - rossz párosítás. Elmegy 1-2 buliba és mindjárt nem lesz szűz, csak idő kérdése majd meglátod!
2013. dec. 2. 18:15
 37/173 A kérdező kommentje:
18 éves koráig nem engedik bulizni, ha-ha-ha.
2013. dec. 2. 18:16
 38/173 anonim ***** válasza:

"Ha a férfi állat, akkor kérek rájuk vadászati engedélyt. "

Anyádra!

2013. dec. 2. 18:17
 39/173 anonim ***** válasza:
100%

Persze, persze...:)

Bulizni nem engedik, de a nemi jellegeit közszemlére teheti, ugye? Csak én érzek itt némi ellentmondást?

2013. dec. 2. 18:17
 40/173 A kérdező kommentje:
Én is érzem az ellentmondást, de nem az én hibám, hanem a szüleinké. Ha rám lenne bízva a nevelése a nemi jellegeit se tenné közszemlére. (A nem korához méltó öltözet amúgy azért nem azt jelenti, hogy úgy öltözködik, mint egy utolsó sarki..)
2013. dec. 2. 18:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!