Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nem szégyellitek magatokat, amikor kislányokra csorgatjátok a nyálatokat?
Végig megyek az utcán a 14 éves húgommal, és egyszerűen kifordul a belem, amikor felnőtt férfiak utána néznek. Igaz, hogy nem a korához illően öltözködik + sminkeli magát, de ez az ő szegénységi bizonyítványa, a férfiaknak miért kell odáig süllyedni, hogy adják alá a lovat?
És nem csak a húgom, hanem sok ilyen kis csitri van, akik után megfordulnak, Akárhogy nézzenek ki, ezek még gyerekek. GYEREKEK.
Vagy csak számomra ilyen abszurd ez?
Nincs rá írva senkire hogy hány éves, csak az látszik hogy qrva jól néz ki. Kérném el előtte a személyit, és csak utána stírölöm meg, vagy mi a f/\sz?
Még mi vagyunk a hibásak azért, mert a húgod nem a korához illően öltözködik... Mi lenne ha beszélnél vele, hogy változtasson ezen? Ezzel a kérdéssel qrvára mellélőttél, ms. erkölcs...
Én tisztában vagyok vele, hogy elsősorban a húgommal van a baj, nem védem, csak azt nem értem, hogy az ilyen férfiak mit éreznek. Ha tegyük fel meg is mozgatja őket, minek kell azt kinyilatkoztatni ilyen feltűnő bámulásokkal? Én mondjuk azt is undorítónak tartom, ha felnőtt nőket bámulnak, de egy gyereket?!
"Igen mert ezen tulajdonságok alapján nagyon gyerek..Másrészt te is megnézel minden szépet a kirakatban nem?!" Na mi van, magadra ismertél? Igenis egy hülye kislány. Ha egy kisfiú felvesz egy öltönyt, akkor mindjárt nem lesz gyerek, vagy mi?
Igen, csak az emberek nem kirakati bábuk, főleg nem egy GYEREK.
Ellenpélda:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__51..
Nézd meg őt! 20 éves, de nem néz ki többnek 14-15-nél mert sovány és nem nőiesen öltözködik. Őt például nem tudom hány férfi nézheti meg az utcán.
De bazom a csöp kis szád kérdező.Honnan tudjuk,hogy felnőtt e vagy sem?!Ne feledjük felnőtt 18 éves kortól.Akkor meg?Nézzél már rá a mai tini lányokra,fiatalok addig oké de ki dönti el,hogy 14 vagy 18?
Ne játszd már itt a Szűz Máriát és a többi marhaságot mert senki se vevő rá!
Feltudjátok fogni, hogy a nők nem tárgyak? A nők miért nem nézegetik a 14 éves kisfiúkat?
Ilyenkor jövök rá, mennyire undorítóak a férfiak. (tiszt. kiv.)
14 evesen mackonadragban jartam. Volt egy farmerom....Gimibe kellett uj göncöket venni...az kicsit másabb volt. A hugom (8év van koztunk) már klasszisokkal "előbb jár" (ki-ki döntse el magában h előny vagy hátrány).Konkretan az 8.os ballagasi fotojan
ugy nez ki mint en az érettségis tablomon. Vele mondjuk meglehetett beszelni h ne fesse ki magát bohocnak. Csinosan oltozkodik, szemét ceruzaval kihuzza kb. ennyi. Arrol nem tehet hogy 17 evesen 179 centi...én meg 173 :D
Nem a pasik hibája...bizonyos %-ban osztonlenyek. Nincs rontgen szemuk hogya hugod taskajaban, annak a diákigazolványát nézegessék. Ez a média nyomása is. A sok agyhalott birka meg megy is utána.
"Ha nem gyereknek néz ki, és nincsen ráirva egy hatalmas 14-es szám, akkor eléggé igazságtalan számon kérni egy férfin ha megnézi a fenekét!"
Ugyan miért igazságtalan számon kérni egy elvileg AGGYAL, ÉSSZEL, ÉRTELEMMEL, INTELLIGENCIÁVAL rendelkező FELNŐTT férfitől, hogy ne nézzen utána egy láthatólag nála jóval fiatalabb lányra, főleg gyomorforgatóan feltűnően?
Vagy mondjuk ki, hogy a férfi állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!