Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő terhes lesz akkor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő terhes lesz akkor a férfinak is van beleszólása, hogy mi lesz a gyerekkel?

Figyelt kérdés

A nem kívánt terhességre gondolok.Mondjuk szétmennek.De kiderül,hogy a csaj terhes.

A nő megakarja tartani a gyereket.

A férfinak van beleszólása?

2013. szept. 14. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 A kérdező kommentje:
Ah értem.Köszönöm :)Holnap a dokinál ezt is szóba hozom
2013. szept. 14. 18:36
 72/77 anonim ***** válasza:

Nem csak akkor, előtte is ellehet. Kis olvasni való:

[link]

[link]

De állítólag veszélyes is lehet a gyerekre nézve... de ezt nem tudom pontosan. Mindenféleképp minél hamarabb menjetek el, és kérdezzetek meg egy szakorvost.

2013. szept. 14. 18:39
 73/77 anonim ***** válasza:
45%

A nők húzzák a rövidebbet összességében ilyen téren.

Milyen gyakori, hogy apuka lelép, és otthagyja a feleségét gyerekkel a kakiban, és vagy fizet, vagy nem?

A férfi meddővé tételt bármikor megcsinálják, 30 perces kisműtét helyi érzéstelenítéssel.

A női meddővé tételt csak 30 gyerek után vagy 40 év felett. Mi ez, ha nem igazságtalanság?

2013. szept. 14. 19:09
 74/77 A kérdező kommentje:

Valóban terhes.De nem tőlem.

A dokinál kiderült,hogy augusztus 15-20 közé tehető a megtermékenyülés.

Mi meg 4én szakítottunk.

Erre ő nem mondott semmit,csak sírva elment.

Nagy megkönnyebbülés

2013. szept. 19. 12:01
 75/77 anonim ***** válasza:

Az komoly. Ma hazafelé pont ezen a kérdésen gondolkoztam, hogy vajon mi történhetett veled, erre tessék. :D

Mindenesetre örülök, hogy jól alakult a dolog. Remélem, hogy ezzel együtt mindent lezártál az exeddel kapcsolatban.

2013. szept. 19. 14:37
 76/77 anonim ***** válasza:

Nem sokáig sírt utánad! Talán szeretője is volt. Most viheti el a balhét szerencsétlen flótás. :)

Mondtam én, gumi mellett odafigyelve nincs sok esélye.

2013. szept. 19. 14:53
 77/77 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Az igen, komoly kis sztori, aljadék egy nők vannak, simán rád sózta volna más gyerekét és sajnos egyre több ilyen van, ismeretségi körömben is vannak ilyen sztorik.

Csaj is jó nagy ribi lehet, ha a szakításotok után alig 2 héttel már teherbe esik más férfitól.Egye meg amit főzött!

26F

2013. szept. 20. 14:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!