Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő terhes lesz akkor a férfinak is van beleszólása, hogy mi lesz a gyerekkel?
A nem kívánt terhességre gondolok.Mondjuk szétmennek.De kiderül,hogy a csaj terhes.
A nő megakarja tartani a gyereket.
A férfinak van beleszólása?
Jogilag semmi. Abortuszra nem kényszerítheti, de ha megszületik és az apaság bizonyított, akkor fizethet, mert a gyerek érdekét nézi a bíróság. Még Boris Beckernek is fizetnie kellett, amikor egy csaj csak lesz...pta, a spermát pedig feldugta magának.
Persze lehet feketén dolgozni és minimálbér után fizetni filléreket, szemétkedni mind két félnek a láthatással, stb, de a lényegen nem változtat: aki az apa, fizetnie kell.
"Azt akarja,hogy vissza menjek.Vele felnevelni.De én nagyon nem akarom.Az se biztos,hogy az enyém."
DNS teszt.
Aztán ha te vagy az apa, akkor sem vagy köteles vele élni, közösen felnevelni. Gyerektartást persze fizetned kell, de elvinni a gyereket láthatásra sem vagy kötelezhető, akár rájuk sem kell nyitnod az ajtót.
Viszont lehet, hogy a barátnőd nem is terhes, csak téged akar. A helyedben megmondanám, hogy rád ne számítson mint apa és társ, ha megtartja és a DNS teszt bizonyítja az apaságot akkor fizetsz, de téged nem fog látni. Így kitalálhatja, hogy egyedül bevállalja-e vagy sem, mert egyedülálló anyának lenni nem túl mókás, és általában nagyobbat szívnak, mint az apa, akinek csak egy kis pénze bánja a kalandot.
Nincs. Senkit nem kényszeríthetsz abortuszra.
Védekezni kellett volna. Mindig!
De én nem szeretném.
Ezért is mentünk szét.Folyamatosan erőltette a baba témát.25 vagyok.1 éve vettem egy kis kertes házat.Rengeteget kell még utána fizetni.Sokat dolgozok.Ő meg 1 éve fejezte be az egyetemet.Munkát nem talált.Nálam lakott.Hiába mondtam se pénz se idő nem lenne rá.De ő csak erőltette a baba és a házasság témát.1 hónapja szakítottunk mert teljesen felőrölt ezzel.
Most állítólag terhes és én vagyok az apa.Fel akarja nevelni és hogy menjek vissza hozzá.Legyen a gyereknek apja.
De hát én erre nem állok készen.Anyagi lehetőség sincs rá.
Nem tudom mit csináljak
Leírtam: közlöd, hogy a kötelező gyerektartáson kívül SEMMIT nem fog tőled kapni, egyedül nevelheti, egyedül kelhet fel hozzá éjszaka, őt diszkriminálják álláskereséskor mint egyedülálló kisgyerekes anya. Neki lesz nagy sz. pás.
Nézzen utána, még csak el sem kell vinned a gyereket kéthetente, ez csak egy joga az apának. Ennek tudatában döntsön az EGYEDÜLI gyerekvállalásról és a hosszantartó pereskedésről.
Annak a terhességnek meg nézzél utána:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!