Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?
Pár hete lefeküdtünk a barátommal és nem védekeztünk.
A menzeszem általában szokott késni min. 3 ,max. 5 napot.
Most 4 napot késik.Félek,hogy terhes vagyok.Viszont kb. 1 hete felvagyok fázva,orvosnál nem voltam,mert még nem látom annyira komolynak a dolgot.(felfázás szempontjából)Most lehetséges,hogy terhes vagyok vagy azért késik a menzeszem,mert felvagyok fázva?Szerintetek?Mennyi az esélye?
Hát, ha nem védekeztekakkor lehetsz terhes.
Mennyi az esélye? 50-50%.
MI A BÜDÖS FRANCÉRT NEM TUDTOK HÚZNI EGY ROHADT GUMIT?!
kb 3 mp, ebből 1, míg kibontod, 2 míg felhúzod!
De nagyon remélem hogy nem leszel terhes, szegény gyerek szenvedné meg a kárát, az ilyen embereknek nem kéne szaporodni.
De viszont nagyon megérdemelnéd, hogy az legyél.
Hát függ attól,h hanyadik napon voltál,de azért esélyes lehet mindig,ha gumi nélkül van. Viszont lehet a felfázás,szóval a betegség megzavarja a ciklusod. vegyél tesztet hnap pl.
Am meg nem értem a kioktató kommenteket,mindenki hibázhat,nem mintha mások olyan tökéletesek lennének....És elég neki a félelem, nem kéne rátenni egy lapáttal...bunkók.
Hmm..azért nem hinném, hogy ekkora oltást kéne adni valakinek, hogy ne szaporodjon stb..
Amúgysem a lány dolga, hogy ne rakják tele a punciját, nem értem miért őt kell basztatni.
Én éveken át nem védekeztem a barátnőmmel, mégsem lett terhes, mert lehet ésszel is csinálni!
Inkább aki ilyen szinten ítélkezik egy teljesen ismeretlen ember felett, annak a fajtájú embernek nem kéne szaporodni, bölcs és észosztó emberekből van elég a Parlamentben..
Amúgy tesztet akkor vegyél, ha a menszesz legalább 3 hetet késik, akkor mutat jó eredményt.
És igen, 50-50 az esély, hogy terhes vagy.
Yep.
Szerintem lány névnek az Alexandra nagyon szép név, fiúnak pedig a Richárd, vagy Krisztián. :)
Ez a huszmilliomodik ugyanilyen kérdés itt, nem igaz, hogy a saját hülyesége miatt fel kell tenni huszmilliomodegyszer is!! Még direkt fel is ajánlja a kérdéseket, mielőtt kiírná!
Nem védekeznek és kérdéses-e a terhesség??? Mert az még más ha kilyukad a gumi!
És nyugodtan lehet lepontozni, de akkor sem azt fogom írni, amit más hallani akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!