Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetek terhes? Van okom aggódni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? Van okom aggódni?

Figyelt kérdés
02.-a körül szokott megjönni a menstruációm, de eddig a maximum az 5.-e volt. Ma 9.-e van és még mindig semmi. A barátommal megszakításos módszert alkalmazunk, de ő biztos benne, hogy időben lépett és nem lehet baj. Nem is aggódtam igazán, amíg ma nem keltem hányingerrel és egész nap nem múlt el. Tanácstalan vagyok. Hamarosan szeretnék csinálni egy tesztet, de előtte gondoltam megkérdezlek titeket. Kérlek segítsetek! Egyébként 16 éves vagyok, és igen, tudom.. Felelőtlenség volt ez részünkről.. de a letolással nem segítetek!

2013. szept. 9. 17:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehetsz terhes.
2013. szept. 9. 17:12
 2/15 anonim ***** válasza:
Nekem a biosz tanárom azt tanította, hogy zt a módszert álltalában 20 21 után kell elkezdeni mert úgy a legbiztonságosabb mivel addig nem áll be a ciklus normálisan siess a tesztel mert az eredménytől és az elmúlt időhöz képest kell döntened.
2013. szept. 9. 17:12
 3/15 anonim ***** válasza:
a barom ! az előválladéktol is lehet valaki terhes nem kell elmennie benned IDIÓTA
2013. szept. 9. 17:18
 4/15 A kérdező kommentje:

Az első 2 válaszolónak köszönöm!

Utolsó válaszoló, szerintem világosan leírtam, hogy nincs szükségem letolásra és kioktatásra, ha tőled csak ezt várhatja az ember, akkor kérlek inkább ne "segíts"!

2013. szept. 9. 17:20
 5/15 anonim ***** válasza:

És miért ne lehetne baj abból, ha időbe kivette?

Talán előbb tájékozódni kéne és utána ily módon szexelni!

A megszakítás nem védekezés, csupán egy közösülés mód. Megszakításos közösülésnek hívják, de ez nem védekezés.

Az előváladéka ugyanis ha tartalmazott spermát és jókor voltatok együtt jó időben, akkor hiába vette ki, terhes leszel! Vagy lehet hogy már vagy...amúgy ha már késik, akkor nyugodtan csinálhatsz tesztet is, már kimutatja az eredményt.

Amúgy a megszakítással jóval kisebb a terhesség esélye nyilván, mintha beléd élvezett volna, de sokkal nagyobb, mintha normálisan védekeztetek volna. A megszakítás azoknál nem gond, akiknél az sem lenne gond, ha becsúszik egy baba.

Szóval csinálj tesztet, mert bizony van okod aggódni!

2013. szept. 9. 17:21
 6/15 anonim ***** válasza:

Igen, lehetsz.

Bár a hányingert még korainak tartom. Amúgy is van most ez a hányós-hasmenős vírus.

A teszt a tuti.

2013. szept. 9. 17:24
 7/15 A kérdező kommentje:
Igazából pont félidőben volt egy olyan alkalom, amikor együtt voltunk. Amint befejeztük furcsa mód elkezdtem sírni.. és azt hajtogattam, hogy "bement, bement".. A barátom megnyugtatott, hogy nem.. de tisztában vagyok vele én is, hogy az előváladék is veszélyes.
2013. szept. 9. 17:25
 8/15 A kérdező kommentje:
Igen, lehetséges, hogy csak bebeszéltem magamnak a hányingert, hajlamos vagyok rá. De nem tudom, hogy aggódnom kellene-e, hiszen még csak 1 hetet késik, bár ez nem megszokott, szóval fogalmam sincs.
2013. szept. 9. 17:26
 9/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy pont attól van minden tünet, hogy rágörcsöltél az egészre. :) Menj vegyél egy tesztet és tudni fogod, hogy mi van.
2013. szept. 9. 17:29
 10/15 A kérdező kommentje:

Holnap elmegyek tesztet venni.

De egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy ez megtörténhet..

2013. szept. 9. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!