Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Van okom aggódni?
Az első 2 válaszolónak köszönöm!
Utolsó válaszoló, szerintem világosan leírtam, hogy nincs szükségem letolásra és kioktatásra, ha tőled csak ezt várhatja az ember, akkor kérlek inkább ne "segíts"!
És miért ne lehetne baj abból, ha időbe kivette?
Talán előbb tájékozódni kéne és utána ily módon szexelni!
A megszakítás nem védekezés, csupán egy közösülés mód. Megszakításos közösülésnek hívják, de ez nem védekezés.
Az előváladéka ugyanis ha tartalmazott spermát és jókor voltatok együtt jó időben, akkor hiába vette ki, terhes leszel! Vagy lehet hogy már vagy...amúgy ha már késik, akkor nyugodtan csinálhatsz tesztet is, már kimutatja az eredményt.
Amúgy a megszakítással jóval kisebb a terhesség esélye nyilván, mintha beléd élvezett volna, de sokkal nagyobb, mintha normálisan védekeztetek volna. A megszakítás azoknál nem gond, akiknél az sem lenne gond, ha becsúszik egy baba.
Szóval csinálj tesztet, mert bizony van okod aggódni!
Igen, lehetsz.
Bár a hányingert még korainak tartom. Amúgy is van most ez a hányós-hasmenős vírus.
A teszt a tuti.
Holnap elmegyek tesztet venni.
De egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy ez megtörténhet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!