Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ennyitől lehetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ennyitől lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Lefeküdtünk a barátommal többször is gumi nélkül, de mindig kivette azelőtt mielőtt elment volna. Egyszer volt olyan is, hogy amikor kivette, rögtön jött, ő azt mondta, h nem ment belém, de én nem tudom.

Most viszont két napja alig birtam aludni, mert olyan hányingerem volt, állandóan idegeskedek ez miatt és tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Szerintetek lehetek terhes?

2013. aug. 17. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyelőre még nem biztos, hogy lehetsz terhes, de soha többé ne csináljtáok a barátoddal gumi nélkül. Mivel az előváladékban is van sperma. Amúgy hányingre meg idegesség stb az is csak a menstruáció jele lehet, illetve ezért késik.

A hányinger a terhességnél meg hát inkább csak a 3. hét után kezd jelentkezni.

2013. aug. 17. 15:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehetsz.Mikor értitek meg azt, hogy az "előtte kiveszem" dolog nem védekezés?Ha nem akarsz ilyet, szedj fogamzásgátlót, vagy mindig legyen nálatok gumi, ne legyetek felelőtlenek.
2013. aug. 17. 15:27
 3/3 A kérdező kommentje:
2 hete voltam nőgyógyásznál, ő nem vett észre semmit.. (bár nemtudom, hogy a nőgyógyász lészre tudja e venni) az előtti héten volt ez az egész. és nem szokott semi jele lenni annak, hogyha menógjön, szoval ezért is félek!
2013. aug. 17. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!