Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek ennyitől terhes?
Figyelt kérdés
tegnap a barátom megujjazott és azóta fehér váladék jön belőlem. reggeltől szédülök és fáj a hasam. csak egyszer hatolt belém de abba hagyta mert fáj. nem verte ki nekem. ennyitől lehetek terhes? vagy akkor miért fáj a hasam? köszönöm a válaszokat előre is!2013. aug. 6. 13:34
1/8 anonim válasza:
"nem verte ki nekem" ezt nem értem O.o
A témáról pedig annyit, hogy ujjazástól igen nehéz teherbe esni drága barátom. Nem való ez még nektek, ha ennyit nem tudtok.
2/8 anonim válasza:
Szerintem a barátod trhes, csak átvetíti a spirituális energiáit beléd, ezért ő szüli meg a gyereket, de neked lesznek fájdalmaid.
3/8 anonim válasza:
"nem verte ki nekem" nem értem de ha spermiummal nem érintkeztél nem hiszem.
Ha gondolod írj privátba.
5/8 Bummer válasza:
Nem valószínű. A hasi fájdalom attól is lehet, hogy nem voltál elég izgalmi állapotban a behatolás próbánál.
6/8 anonim válasza:
ez meleg téma? jaj, ha már hozzád érnek, te már egyből terhes vagy, meg a többi hozzád hasonló lány is, akik itt teszik fel a hülye kérdésüket.. ha nem tudsz semmit a témáról, akkor mondd meg, mi a francért kezdtél bele? először ülj le elolvasni a dolgokat, kérj anyukádtól felvilágosítást, aztán b.@sszál
7/8 anonim válasza:
Tehat te ratyi vagy???? :Dddddd nem verte ki nekem
8/8 anonim válasza:
"nem verte ki nekem" gondolom ezzel arra célzol hogy nem verte beléd vagyis nem élvezett beléd!!Újjazástol nem lehetsz terhes... de ha meleg vagy akkor meg sehogy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!