Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetek terhes? Van okom aggódni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? Van okom aggódni?

Figyelt kérdés
02.-a körül szokott megjönni a menstruációm, de eddig a maximum az 5.-e volt. Ma 9.-e van és még mindig semmi. A barátommal megszakításos módszert alkalmazunk, de ő biztos benne, hogy időben lépett és nem lehet baj. Nem is aggódtam igazán, amíg ma nem keltem hányingerrel és egész nap nem múlt el. Tanácstalan vagyok. Hamarosan szeretnék csinálni egy tesztet, de előtte gondoltam megkérdezlek titeket. Kérlek segítsetek! Egyébként 16 éves vagyok, és igen, tudom.. Felelőtlenség volt ez részünkről.. de a letolással nem segítetek!

2013. szept. 9. 17:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

lehetsz, de a panaszok nem terhessegre utalnak, ilyenkor meg nincsenek jelek...

szerintem nem leszel az, ha a baratod ugyes volt

2013. szept. 9. 17:59
 12/15 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem lehetek az.......
2013. szept. 9. 18:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem letolásra, hanem egy nagy büdös anyai és apai pofonra lenne szükséged. Ha már baszatod magad, gondoskodj a védekezésről te sehonnaii ribi. Mindig védekezz és ne a fiúra várj. Ha ezt nem tudod felfogni a kis agyaddal, majd 20évesen egy kisebb putrit összfognak BVszni neked.
2013. szept. 10. 16:14
 14/15 A kérdező kommentje:

"Nem letolásra, hanem egy nagy büdös anyai és apai pofonra lenne szükséged. Ha már baszatod magad, gondoskodj a védekezésről te sehonnaii ribi. Mindig védekezz és ne a fiúra várj. Ha ezt nem tudod felfogni a kis agyaddal, majd 20évesen egy kisebb putrit összfognak BVszni neked."

Most kedvesen fogok fogalmzani.. Te akkor egy semmire való ember vagy, egy címeres paraszt. A szüleid büszkék lehetnének rád. Ha már bíztatót nem tudsz írni, akkor inkább menj vissza a 'putriba'. De komolyan, a bőr hogy nem ég le a képedről? Teljes szívemből kívánom, hogy ne tervezz soha gyermeket vállalni, ne akarj annak a gyereknek egy ilyen szülőt.. Az ilyen szülők miatt lesznek a gyerekek, útszéli lányok vagy épp drogos kölykök. De persze lehet, hogy te pont ezt az életet éled és nagy tapasztalattal írtál ehhez a kérdéshez, ezen sem lepődnék meg. Szánalmas.

2013. szept. 10. 19:25
 15/15 anonim válasza:
Nézd!Nem letólni szeretnélek hanem felvilágosítani hogy egy gyerek mennyi felelőséggel jár, de mivelhogy még csak 16 éves vagy még iskolába jársz ez egy kicsit gáz lenne, de nem csak neked hanem szüleidnek is.Lehetsz terhes, de imádkozz hogy ne!Csak ennyit szerettem volna és sok sikert hogy ne legyél terhes.
2013. okt. 14. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!