Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő terhes lesz akkor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő terhes lesz akkor a férfinak is van beleszólása, hogy mi lesz a gyerekkel?

Figyelt kérdés

A nem kívánt terhességre gondolok.Mondjuk szétmennek.De kiderül,hogy a csaj terhes.

A nő megakarja tartani a gyereket.

A férfinak van beleszólása?

2013. szept. 14. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
34%

Azért szerintem ez nem ilyen egyszerű. Valószínűleg ezzel fog "védekezni" minden férfi, mivel nem is akarják. Amíg nem született meg a gyerek, addig kéne letisztázni, hogy akarják-e mind a ketten. Ha nem akarja a férfi, akkor ne is kelljen fizetnie. Nem látom értelmét.

Viszont miután megszületett a gyerek és a férfi semmilyen módon nem ellenezte, akkor kéne, hogy fizetés köteles legyen.

2013. szept. 14. 16:45
 32/77 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem a férfiaknak még örülniük is kéne valamilyen szinten, hogy "csak" ennyivel, a gyerektartással megússzák. Más országokban még NŐTARTÁST is kell fizetni.
2013. szept. 14. 16:46
 33/77 anonim ***** válasza:
80%
Miért kellene örülni? A nőtartás pedig egy barbár szokás! Nem ezért harcoltak a nők a saját jogaikért.
2013. szept. 14. 16:47
 34/77 anonim ***** válasza:
41%
tudtok dolgozni, ne élősködjetek..
2013. szept. 14. 16:48
 35/77 anonim ***** válasza:
89%
32-es vagyok, de félreértés ne essék, nem feminista szemszögből, vagy esetleg szemrehányó stílusban írtam le ezt a választ. Épp ellenkezőleg, szerintem elég szánalmas a "nőtartásosdi".
2013. szept. 14. 16:49
 36/77 Missi_Key ***** válasza:
0%

utolsó..létezik férfi tabletta, női tabletta, spirál, elkötés.

a gumit én sem akarnám..nőként, igen, mert nem és kész.

de az hogy ilyenekkel zsarolni lehet valakit. nem a ffi vallási indítéka, nem a ffi teste. a nő dönt, igen, de ha közösen vállalják, arról lehetne papírt írni, és akkor egyértelmű..mint a házassági szerződés. az is működik, és ha van papír, nem mondhatja hogy nem akarta..ha meg nincs akkor felelőtlen volt a nő. magára vessen. felelőtlenül nem szabadna gyereket vállalni...ez meg hogy sokan azért szülnek mert a segélyből meg a gyerektartásból már kijön az aranyékszer ára, a gyerek meg marad írástudatlan mert taníttatni már nem futja.... érted.

2013. szept. 14. 16:50
 37/77 Missi_Key ***** válasza:

ehhe..nem utolsó hanem ma 16:42

azóta már írtak , bocsi

2013. szept. 14. 16:50
 38/77 anonim ***** válasza:
24%

nincs férfi tabletta

követem az angolnyelvű gyógyszerészeti publikációkat, nincs megbízható

2013. szept. 14. 16:51
 39/77 Missi_Key ***** válasza:
5%
kutatások folynak, és olvastam egy cikket róla, nem olyan megbízható mint a női, de van.
2013. szept. 14. 16:53
 40/77 Missi_Key ***** válasza:
24%
ps. szerintem csak nem akarják használni a ffiak..lobbi.lobbi.lobbi...bőven lehetne. hormonrendszer/hormonrendszer..ha a nőit meg bírták oldani.....érted
2013. szept. 14. 16:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!