Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő terhes lesz akkor a férfinak is van beleszólása, hogy mi lesz a gyerekkel?
A nem kívánt terhességre gondolok.Mondjuk szétmennek.De kiderül,hogy a csaj terhes.
A nő megakarja tartani a gyereket.
A férfinak van beleszólása?
ok, bocs. de kérdező.. a te helyzeted roppant egyszerű. csak döntsd el mit akarsz és ragaszkodj hozzá.
akarsz babázni vagy nem, akarsz a nővel lenni vagy nem....stb, és ezek egymástól független dolgok..már ha erős akaratú ember vagy...ha meg nem úgyis papucsot csinál belőled hiába is próbálkozol és írsz ki kérdéseket.
Missi_Key
Az amit írsz csak okoskodás, a te tévhited. A női gátló a szteroidkutatás, emberi orvoslás és állattenyésztés mellékterméke, nem keresték soha. Ezért nincs nem szteroid alapú női gátló. Férfinál azt is keresnek, mert szteroidos még nincs.
Ez már nagyon off
Hát, ezzel nem sokat tudsz csinálni, ennyit most be kell áldoznod rá.
Egyébként ugyan azt tudom mondani, mint eddig. Ne engedj semmiféle érzelmi zsarolásnak. Zárd le ezzel a dolgot egyszer és mindenkorra. A saját életed ne áldozd fel egy piócáért, nem éri meg.
off.
ezt nem tudtam. megeshet hogy tényleg bonyolultabb, rendben az orvosi részhez olyan durván nem értek, bár azért van belelátásom.... a politikai részhez viszont annál jobban, és hiddel, nem akarják ezt a projectet anyira mint amenyire azt gondolod.
Nah.
Higgadt fejjel átgondolva.Igazatok van.Egy idióta miatt nem teszem tönkre az életem.Semmilyen sincs.Nélkülem semmire se vinné,és én nem is fogom támogatni.
Mindig gondosan ügyeltem a gumira.Miért pont az utolsó hetekbe történt volna gond...
Holnap viszem orvoshoz.A pénzt nem sajnálom.Ott kiderülnek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!