Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő terhes lesz akkor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő terhes lesz akkor a férfinak is van beleszólása, hogy mi lesz a gyerekkel?

Figyelt kérdés

A nem kívánt terhességre gondolok.Mondjuk szétmennek.De kiderül,hogy a csaj terhes.

A nő megakarja tartani a gyereket.

A férfinak van beleszólása?

2013. szept. 14. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
100%
Ha védekeztetek, akkor jó eséllyel nem terhes. Ez is olyan érzelmi zsarolás, mint amikor öngyilkossággal fenyegetőznek. Először győződj meg arról, hogy tényleg terhes. Ha igen, akkor próbáld meg lebeszélni róla. Meg kell győznöd, hogy ez már semmin nem fog változtatni és nem fogsz visszamenni hozzá. Gyerektartáson kívül semmit nem fog kapni, így ha van egy kis esze, akkor nem fogja bevállalni.
2013. szept. 14. 16:23
 22/77 anonim ***** válasza:
100%
A körülményeket figyelembe véve, nézz utána, hogy tényleg terhes-e. Orvosi papírt kérj. És, ha igen, akkor DNS vizsgálat. Mert lehet, hogy trükközött, ha annyira akart gyereket., és nem is tőled van a baba.
2013. szept. 14. 16:24
 23/77 A kérdező kommentje:
1 tesztet vittem ami pozitív lett :( orvoshoz még nem vittem.Mert az a tény annyira szíven ütött,hogy csak dolgozni jártam
2013. szept. 14. 16:28
 24/77 anonim ***** válasza:
Nagyon meg akart szerezni. Előfordulhat hogy a kukából is kiszedte az óvszert. :(
2013. szept. 14. 16:29
 25/77 anonim ***** válasza:

Ezt érdemes minden fiatal fiúnak elolvasni:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2013. szept. 14. 16:31
 26/77 Missi_Key ***** válasza:
4%
odaadod neki az egyszeri abortusz árát, de úgy hogy papír is legyen róla..és aztán megmondod hogy ha nem veteti el, akkor innentől egyedül vállalta, egyedül is nevelje, és nem kérhet gyerektartást...
2013. szept. 14. 16:33
 27/77 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs, hogy odaadod az abortusz árát és nem kérhet gyerektartást. A törvény a gyermeket védi az apa előtt. Nincs kibúvó.
2013. szept. 14. 16:35
 28/77 Missi_Key ***** válasza:
46%

ez a törvény rosz...én nő vagyok..és tudodmit, ez a legszemetebb sexista nőgyűlölő törvény amit valaha is láttam...a babát védi?..lószrt. a babát az védi ha valaki nem szül csak azért mert majd kap érte pénzt.

amúgy meg..az apa dns-e is..elvileg lenne beleszólása, csak ugye nem ő hordja ki, nem az ő teste, így a nő dönt, de az hogy a férfi nem is dönthet, és még fizetnie is kötelező...szerintem ez gusztustalan, és mondom ezt feminista nőként.

2013. szept. 14. 16:39
 29/77 anonim ***** válasza:
Sajnos ilyen a törvény. Abortusz után van akinek nem lehet gyermeke, vallási okokból is elutasíthatja.
2013. szept. 14. 16:41
 30/77 anonim ***** válasza:
91%

"és aztán megmondod hogy ha nem veteti el, akkor innentől egyedül vállalta, egyedül is nevelje, és nem kérhet gyerektartást..."

Ilyen nincs, jogilag fizetésre lehet kötelezni.

A törvény a gyereket védi.

Különben az összes férfi azzal védekezne, hogy ő nem is akarta a gyereket. Azért olvastam már olyan véleményt férfitól, hogy akkor húz gumit ha a nők is zuhanysapkában mosnak hajat, de neki gyerek nem kell, ne lőcsöljenek rá kölköt. Mondjuk az ilyen hozzám sem érhetne, de a bíróságon akkor sem kifogás a "nem akartam".

2013. szept. 14. 16:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!