Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő terhes lesz akkor a férfinak is van beleszólása, hogy mi lesz a gyerekkel?
A nem kívánt terhességre gondolok.Mondjuk szétmennek.De kiderül,hogy a csaj terhes.
A nő megakarja tartani a gyereket.
A férfinak van beleszólása?
nincs. semmi beleszólása. a férfinak nincs semmilyen joga
óvszerre van joga előtte :D
2.
Szerinted ez vidám téma?Minek vigyorogsz?
Gumit használtunk.A volt barátnőm meg most terhes.Azt akarja,hogy vissza menjek.Vele felnevelni.De én nagyon nem akarom.Az se biztos,hogy az enyém.
a 'belőle kiszedős' pasi vagy?
Nem kényszerítheted arra h elvetesse.
Nem sok. Nem mondhatja meg, hogy már pedig vetesse el vagy sem. Maximum nem akarsz együtt élni vele vagy azt mondod nem kell a gyermek de a gyerektartást fizetheted.
olyan 10 évvel ezelőtt még volt valami törvényféleség hogy ha lemondasz a gyerekről akkor nem kell gyerektartást sem fizetned viszont akkor sosem láthatod. De ez már nincs.
Nem az vagyok.Egy ideje tudom,láttam azt a kérdést és azért írtam ki.
Teljesen a földhöz vert a dolog.
kérdező gumival ha nem szakadt, nem marad bent lehetetlen teherbe ejteni egy nőt.
ha nem hiszel az apaságodban mondjad a nőnek dns-tesztet fogsz kérni szülés után és ettől függ mit teszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!