Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő terhes lesz akkor a férfinak is van beleszólása, hogy mi lesz a gyerekkel?
A nem kívánt terhességre gondolok.Mondjuk szétmennek.De kiderül,hogy a csaj terhes.
A nő megakarja tartani a gyereket.
A férfinak van beleszólása?
Eü diplomám van, teljesen más a két hormonrendszer. Nincs.
Sok szteroiddal is csak a terhesség kockázata csökken.
34: "tudtok dolgozni, ne élősködjetek.."
Kisgyerekes anyaként nem olyan könnyű dolgozni, vannak akiket a GYED-ről úgy várják vissza, hogy megmondják: az első adandó alkalommal kirúgják. Ha van is munkahely, akkor segítőkész nagymama nélkül nehéz megoldani, hogy a bölcsi 4-kor zár neki meg 5.30-ig tart a munkaideje... Bébiszitterre meg nem futja.
Nagyon nem mókás egyedülálló anyának lenni még akkor sem, ha valaki korrekt összegű gyerektartást kap és az apa tisztességesen elviszi a gyereket kéthetente. Épp ezért sem jó üzlet a nőknek ilyennel bepróbálkozni, mert ők buknak nagyobbat. A férfi odatolja a pár ezer forintot, ha kedve tartja látogatja a gyerekét, de ettől függetlenül éli a világát. A nőknek nagy sz...pás az egyedülálló anyaság.
De most annyira rossz.Megpróbálom megfogalmazni és remélem értitek.Ha megszüli és tényleg kiderül,hogy az enyém.Nem lenne szívem csak úgy hagyni.Mert hát csak az én véremből van.Segítenék a gyereken ahogy tudnék,nem akarnám azt,hogy apa nélkül élje az életét.Ehhez nem lenne szívem.
De én fiatal vagyok.Se idővel se pénzzel nem bírnám.Ráadásul este dolgozok.Mert az jobban fizet.Nappal vagy a házon dolgozok vagy papírokat intézek vagy pihenek.
Ez a dolog annyira felőröli az embert.
Ahogy nekem is. 10 évesen közül 13 temetésen voltam már, szóval hidd el, hogy tudom milyen. Ennek ellenére szerintem nem lett maradandó bajom tőle, viszont most a kérdés nem is ez.
Ha megszüli, attól még találkozhatsz a gyerekkel. De még mindig ugyan ott tartunk, hogy ez az anya hibája lesz, ha bevállalja a dolgot csak azért, mert szeretne téged ezzel visszaszerezni.
Szerintem egyébként ne vonjunk le ilyen messzemenő következtetéseket, előbb győződj meg arról, hogy tényleg terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!