Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő terhes lesz akkor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő terhes lesz akkor a férfinak is van beleszólása, hogy mi lesz a gyerekkel?

Figyelt kérdés

A nem kívánt terhességre gondolok.Mondjuk szétmennek.De kiderül,hogy a csaj terhes.

A nő megakarja tartani a gyereket.

A férfinak van beleszólása?

2013. szept. 14. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
62%

Eü diplomám van, teljesen más a két hormonrendszer. Nincs.

Sok szteroiddal is csak a terhesség kockázata csökken.

2013. szept. 14. 16:55
 42/77 anonim ***** válasza:
7%

34: "tudtok dolgozni, ne élősködjetek.."

Kisgyerekes anyaként nem olyan könnyű dolgozni, vannak akiket a GYED-ről úgy várják vissza, hogy megmondják: az első adandó alkalommal kirúgják. Ha van is munkahely, akkor segítőkész nagymama nélkül nehéz megoldani, hogy a bölcsi 4-kor zár neki meg 5.30-ig tart a munkaideje... Bébiszitterre meg nem futja.

Nagyon nem mókás egyedülálló anyának lenni még akkor sem, ha valaki korrekt összegű gyerektartást kap és az apa tisztességesen elviszi a gyereket kéthetente. Épp ezért sem jó üzlet a nőknek ilyennel bepróbálkozni, mert ők buknak nagyobbat. A férfi odatolja a pár ezer forintot, ha kedve tartja látogatja a gyerekét, de ettől függetlenül éli a világát. A nőknek nagy sz...pás az egyedülálló anyaság.

2013. szept. 14. 16:56
 43/77 A kérdező kommentje:

De most annyira rossz.Megpróbálom megfogalmazni és remélem értitek.Ha megszüli és tényleg kiderül,hogy az enyém.Nem lenne szívem csak úgy hagyni.Mert hát csak az én véremből van.Segítenék a gyereken ahogy tudnék,nem akarnám azt,hogy apa nélkül élje az életét.Ehhez nem lenne szívem.

De én fiatal vagyok.Se idővel se pénzzel nem bírnám.Ráadásul este dolgozok.Mert az jobban fizet.Nappal vagy a házon dolgozok vagy papírokat intézek vagy pihenek.

Ez a dolog annyira felőröli az embert.

44/77 anonim ***** válasza:
Nézz utána, ezt mi férfiak támogatnánk legjobban. Nem volna zsarolási potenciál. Az elkötés pedig elég durva beavatkozás nőnél és férfinál is. Nem rutinműtét.
 45/77 anonim ***** válasza:
42-es a nőtartásról volt szó.
2013. szept. 14. 16:57
 46/77 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én abszolút megértelek. De nem engedhetsz neki ilyen téren. Éreztetned kell vele, hogy nem érdekel az egész dolog és, hogy nem mész vissza hozzá semmiképp. A saját életed ne áldozd fel miatta. Ha tényleg terhes és még meg is akarja tartani ennek ellenére, akkor az CSAKIS az ő hibája lesz, ha a gyerek apa nélkül nő fel.
2013. szept. 14. 17:00
 47/77 A kérdező kommentje:
Az apám korán halt meg.Tudom milyen érzés apa nélkül,és én ezt nem akarnám a saját fiamnak :(
2013. szept. 14. 17:02
 48/77 anonim ***** válasza:

Ahogy nekem is. 10 évesen közül 13 temetésen voltam már, szóval hidd el, hogy tudom milyen. Ennek ellenére szerintem nem lett maradandó bajom tőle, viszont most a kérdés nem is ez.

Ha megszüli, attól még találkozhatsz a gyerekkel. De még mindig ugyan ott tartunk, hogy ez az anya hibája lesz, ha bevállalja a dolgot csak azért, mert szeretne téged ezzel visszaszerezni.

Szerintem egyébként ne vonjunk le ilyen messzemenő következtetéseket, előbb győződj meg arról, hogy tényleg terhes.

2013. szept. 14. 17:06
 49/77 anonim ***** válasza:
*közel
2013. szept. 14. 17:08
 50/77 Missi_Key ***** válasza:
2013. szept. 14. 17:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!