Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg vagyok (olvass tovább!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok (olvass tovább! ) mit tegyek?

Figyelt kérdés

meleg vagyok és nemtudom hogy mondjam el a szüleimnek megvolt már az első és azóta nem tudom kiverni a fejemből!

mit tegyek hogy mondjam el a szüleimnek?(F17)

2009. okt. 21. 18:39
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

17:47 nem hivatalos álláspont, de a MOK honlapján volt egy ilyen fórum, ott hangzottak el efféle kijelentések. Volt belőle botrány, meg minden.

Többek között ezért is javasoltam a kérdezőnek, hogy jobb, ha nem ebben az országban tervezi leélni az életét...

2009. okt. 24. 00:57
 42/47 anonim ***** válasza:

17:47

Büdös bunkó paraszt vagy!

Te írtad, hogy lehet. :)

Panasznak nincs helye.

Egy hivatalos íratot mutass, ahol az általad leírtakkal minősítik a melegeket.

Tudod, az ilyen s hasonló felfogású embereket kellene a Duna partjára állítani, mint amilyen Te vagy.

Tedd szívedre a kezed és őszintén vald be, hogy Te tisztalelkiismeretű vagy!

2009. okt. 24. 10:19
 43/47 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyik ismét.

Még annyit hadd mondjak, hogy NEKED kedves lehuttogó ezzel az ellenszevvel Neked lesz nehéz leélned az életedet, hiszen melegek mindig is lesznek. Szokd meg, vagy Te szökj meg!

2009. okt. 24. 10:24
 44/47 anonim ***** válasza:

10:19 és 10:24

gondolom ezeket nem nekem szántad, hanem a 17:24-nek???

2009. okt. 24. 11:02
 45/47 anonim ***** válasza:
bocsi, 17:45-öt akartam írni
2009. okt. 24. 11:04
 46/47 anonim ***** válasza:
Igen! NEKI
2009. okt. 24. 18:26
 47/47 anonim ***** válasza:
Bocs elírtam....
2009. okt. 24. 18:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!