Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adjam fel? Olvass tovább .

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjam fel? Olvass tovább .

Figyelt kérdés
Van egy pasi, akit bejelöltem iwiwen, alig van ismerőse, és nemis jár fel gyakran, viszont én őt régebb óta ismerem, de ő engem nem. Van fent rólam kép, de nem igazolt vissza, viszont el sem utasított :S ezekszerint felejtős lenne a dolog? Ez az egy esélyem volt h itt majd feltudom venni vele a kapcsolatot ... viszont ahoz meg "öreg" vagyok már h lány létemre én kezdeményezzek felé :)
2010. máj. 11. 21:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
soha se add fel,a többi nem számít!
2010. máj. 11. 21:10
 2/15 nielindi ***** válasza:
nem korfüggö, h ki kezdeményez. üzenetet tudsz neki irni akkor is, ha nem jelölt vissza.
2010. máj. 11. 21:10
 3/15 A kérdező kommentje:

tudom, de az a baj, h nemtudok mit írni :)

nem tudom van e valakije most és nem akarok nyomulni.

Lehet nem is tetszek neki .... nemtudnék egyszerűen mit írni neki ... kicsit érdkees a szitu, ahogy megismertem :S:D

ezért biztam benne hátha lép ... :(:)

2010. máj. 11. 21:12
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

MENTS MEG SZERELEM VAGY BELEHALOK

MENEKÜLNI MINEK, HA ÚGY SEM TUDOK?

2010. máj. 11. 21:12
 5/15 A kérdező kommentje:
egyébként meg ha szimpatikus lettem volna, sztem visszaigazolt volna ....
2010. máj. 11. 21:14
 6/15 anonim ***** válasza:
Felment egyáltalán Iwiwre azóta, hogy bejelölted? Lehet hogy ez itt a gond, nem nézett fel :D
2010. máj. 11. 21:14
 7/15 A kérdező kommentje:
de, figyeltem... és ma volt épp fent :(
2010. máj. 11. 21:15
 8/15 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen tavaly. én egy suliba jártam a fiúval és szemeztünk egy csomót de amikor bejelöltem nem jelölt vissza.nagyon idegesítő tudom.ráadásul elballagott úgyhogy nem volt vesztenivalóm írtam neki egy levelet hogy miért nem jelöl vissza ha ismerjük egymást és egy suliba jártunk.erre visszajelölt:)
2010. máj. 11. 21:21
 9/15 anonim ***** válasza:
szerintem írd neki te is ezt:)
2010. máj. 11. 21:21
 10/15 A kérdező kommentje:
de az én helyzetem kicsit érdekesebb ... 15 éve láttam meg először ezt a pasit, szóval .... azóta csak párszor láttam, de ő nyilván már nem emlékszik rám, hiszen rengeteget változtam én is ... egyszerűen nemtudnék mit írni :/
2010. máj. 11. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!