Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adjam fel? Olvass tovább .

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjam fel? Olvass tovább .

Figyelt kérdés
Van egy pasi, akit bejelöltem iwiwen, alig van ismerőse, és nemis jár fel gyakran, viszont én őt régebb óta ismerem, de ő engem nem. Van fent rólam kép, de nem igazolt vissza, viszont el sem utasított :S ezekszerint felejtős lenne a dolog? Ez az egy esélyem volt h itt majd feltudom venni vele a kapcsolatot ... viszont ahoz meg "öreg" vagyok már h lány létemre én kezdeményezzek felé :)
2010. máj. 11. 21:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
de akkor hogyhogy így 15 évre rá jut eszedbe felvenni vele a kapcsolatot?akkor már nyilván nem is tudja hogy ki vagy.
2010. máj. 11. 21:51
 12/15 A kérdező kommentje:

tudom ... és ne kérdezd, én sem tudom miért pont most jutott eszembe :) 15 év alatt gondoltam rá párszor.

de pár hete elgondolkodtam komolyabban, hogy vajon mi lehet vele, meg hasonlók ... és ő igen, nemtudja már ki vagyok, de még mindig azon gondolkodom hogyha tetszenék neki, iwiwen visszajelölt volna :/

2010. máj. 11. 21:53
 13/15 anonim ***** válasza:
hát de ha azt sem tudja hogy ki vagy. te sem jelölsz vissza random ismeretlen embereket nem? vagy igen? :)írj neki hogy nagyon nagyon régről ismeritek egymást és szeretnéd tudni hogy mi van vele vagy hogy miért nem emlékszik-e rád, amikor te meg rá emlékszel.
2010. máj. 12. 21:14
 14/15 A kérdező kommentje:
igen, hha bejelölnek engem ismeretlenek, én sem jelölök vissza, de ált írok egy levelet h honnan ismerjük egymást ... de ő... semmi :( akk is aztmondom, hha tetszettem vna neki, akkor írt volna, vagy visszajelölt volna vagy akármi ... :(
2010. máj. 12. 21:19
 15/15 anonim ***** válasza:
lehet hogy nem akart levelet írni mert arra nagyon sok ember nem is válaszol szóval lehet hogy feleslegesnek gondolta. vagy az is lehet hogy foglalt. 15 év nagyon sok idő azóta lehet hogy teljesen megváltozott és már nem is szeretnég annyira. én akkor is azt mondom hogy írj neki hogy régről ismeritek egymást vesztenivalód nincs ha nem válaszol soha többé nem látjátok egymást ha meg igen akkor félig nyert ügyed van:)
2010. máj. 12. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!