Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok (olvass tovább! ) mit tegyek?
meleg vagyok és nemtudom hogy mondjam el a szüleimnek megvolt már az első és azóta nem tudom kiverni a fejemből!
mit tegyek hogy mondjam el a szüleimnek?(F17)
xDD
Hát irj egy SMS-t: "Anya, Apa..megvolt az elsö farbaturim, és páva vagyok, kérlek ne rakjatok be a papneveldébe -Köszi, a fiatok Robi."
Erről egy vicc jut eszembe:
- Apa, egy vallomással tartozom: én meleg vagyok.
- Fiam! Van neked luxusautód?
- Nincs.
- Van neked luxusvillád a rózsadombon?
- Nincs.
- Van neked nagy bankszámlád milliókkal?
- Nincs
- Akkor nem meleg vagy te, hanem csak egy kis...
Anya Apa mondani akarok valamit:
-búza vagyok
Bocsi most bunkó leszek de nekem is eszembejutott egy vicc :D
Szetey államtitkár elmegy az orvoshoz. Az orvos közli vele ,hogy az AIDS-teszt pozitiv lett.
Mire Szetey: A Doktor Úr mit ajánl, mit csináljak?
Orvos: -Itt ez az extra erős hashajtó ebből igyon óránként egy decit!
Szetey: -Ettől meggyógyulok?
Orvos:- Nem,de megtanulja mire való a segge!
Istenem mekkora szemét emberek vannak.Minél előbb mondd el nekik.Mielőtt hiányolnák a csajokat.
Szépen értesd meg velük hogy mostanában úgy érzed hogy a fiúk iránt táplálsz komolyabb érzéseket.A Szüleid...meg kell hogy értsék.Én bírom a melegeket.Legalább lehet velük jó rucikat venni:D
nem tudom mennyire konzervatívak a szüleid.
ameddig nem kérdezgetnek ne mondj semmit. vidd el a barátodat, hogy ismerjék meg. és ha megkedvelték, akkor idővel be lehet adagolni.
sok boldogságot és hagyd magad mások által idegesíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!