Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg vagyok (olvass tovább!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok (olvass tovább! ) mit tegyek?

Figyelt kérdés

meleg vagyok és nemtudom hogy mondjam el a szüleimnek megvolt már az első és azóta nem tudom kiverni a fejemből!

mit tegyek hogy mondjam el a szüleimnek?(F17)

2009. okt. 21. 18:39
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
45%
A meleg vagyok mit tegyekre tudom a választ... Lődd fejbe magad mielőtt találkozunk kis b*zi!
2009. okt. 21. 19:06
 12/47 anonim ***** válasza:
44%
Hívd fel a gárdát telefonon és mond meg hogy jöjjenek érted mert buuzi vagy.
2009. okt. 21. 19:12
 13/47 anonim ***** válasza:
73%
igen lány vagyok és azért lettem leszavazva mert nem utálom a melegeket...mert ők is emberek.áááá ez kész.
2009. okt. 21. 19:14
 14/47 anonim ***** válasza:
29%

Én is lány vagyok,mégis utálom őket. leszbikkel semmi bajom nincs. illetve b*zikat sem utálom, hanem undorodom tőlük. gusztustalan.

remélem megkeseríti az életed minden te selejt búza!

2009. okt. 21. 19:18
 15/47 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem nincs semmi baj a melegekkel...néhányszor normálisabbak mint a hetero fiúk.....én pl bírom őket

szintén lány

am szerintem állj oda eléjük és mondd el h mi van

2009. okt. 21. 19:22
 16/47 anonim ***** válasza:
72%

és mi a különbség a leszbi meg meleg közt???Ugyanúgy saját neméhez vonzódik te okoska....

Persze bennetek semmi hiba....milyen jó.

2009. okt. 21. 19:23
 17/47 anonim ***** válasza:
63%

Gratulálok (majdnem) mindenkinek, itt van ez a szegény srác, valszeg retteg, hogy mit fognak szólni a szülei, és erre ti még nekiálltok alázni... komolyan, ez az ország megérett egy H-bombára.

Kérdésfeltevő, igazából nem tudom, mit válaszoljak a problémára... de azt javaslom, hogy sürgősen költözz külföldre, ennél bárhol csak jobb lehet.

2009. okt. 21. 19:32
 18/47 anonim ***** válasza:
96%

A válasz megírásának időpontja: ma 19:18

amit vetsz, azt fogsz aratni.

miért kívánsz másnak rosszat? az neked miért jó? ártott neked a kérdező?

2009. okt. 21. 19:32
 19/47 anonim ***** válasza:
59%
hát érted ha neki nem jó másnk se legyen már az.Egyetértek azzal aki azt mondja hogy menj külföldre......Az ilyen emberek akik elítélnek....nem is normálisak.viszont ha itthon maradsz,ne verd nagy dobra mert itt mindenki ...ááá nem is tudom milyen.
2009. okt. 21. 19:35
 20/47 anonim ***** válasza:
81%

mennyi primitív bunkó paraszt.. :/

hát, ha elmondod, szólj előtte egy nappal, ha beszélni akarsz velük, akkor tudni fogják, hogy komoly dologról van szó. de ne vágj egyből a közepébe, mondd el nekik előtte hogy számítasz rájuk és nagyon szereted őket.

sok sikert :)

2009. okt. 21. 19:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!