Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok (olvass tovább! ) mit tegyek?
meleg vagyok és nemtudom hogy mondjam el a szüleimnek megvolt már az első és azóta nem tudom kiverni a fejemből!
mit tegyek hogy mondjam el a szüleimnek?(F17)
Én is lány vagyok,mégis utálom őket. leszbikkel semmi bajom nincs. illetve b*zikat sem utálom, hanem undorodom tőlük. gusztustalan.
remélem megkeseríti az életed minden te selejt búza!
Szerintem nincs semmi baj a melegekkel...néhányszor normálisabbak mint a hetero fiúk.....én pl bírom őket
szintén lány
am szerintem állj oda eléjük és mondd el h mi van
és mi a különbség a leszbi meg meleg közt???Ugyanúgy saját neméhez vonzódik te okoska....
Persze bennetek semmi hiba....milyen jó.
Gratulálok (majdnem) mindenkinek, itt van ez a szegény srác, valszeg retteg, hogy mit fognak szólni a szülei, és erre ti még nekiálltok alázni... komolyan, ez az ország megérett egy H-bombára.
Kérdésfeltevő, igazából nem tudom, mit válaszoljak a problémára... de azt javaslom, hogy sürgősen költözz külföldre, ennél bárhol csak jobb lehet.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:18
amit vetsz, azt fogsz aratni.
miért kívánsz másnak rosszat? az neked miért jó? ártott neked a kérdező?
mennyi primitív bunkó paraszt.. :/
hát, ha elmondod, szólj előtte egy nappal, ha beszélni akarsz velük, akkor tudni fogják, hogy komoly dologról van szó. de ne vágj egyből a közepébe, mondd el nekik előtte hogy számítasz rájuk és nagyon szereted őket.
sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!