Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg vagyok (olvass tovább!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok (olvass tovább! ) mit tegyek?

Figyelt kérdés

meleg vagyok és nemtudom hogy mondjam el a szüleimnek megvolt már az első és azóta nem tudom kiverni a fejemből!

mit tegyek hogy mondjam el a szüleimnek?(F17)

2009. okt. 21. 18:39
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
61%

Szülőtől függ. Én nem állnék eléjük ezzel, az biztos, Szimplán megtartanám magamnak. Aztán, ha hiányolják a csajokat, mondod nekik, hogy magányügy.

A felnőtt élet alapszabálya, hogy titkot tartani és hazudni tudni kell. Különben nem csak a szexuális érdeklődéseddel szívod meg.

(És ige, saját tapasztalatból beszélek. Magam részéről homoszexuális nem vagyok, de van olyan dolog - szintén szexuális téren - amiről nem tudnak. És ez így van jól.)

2009. okt. 21. 20:02
 22/47 anonim válasza:
41%
Lődd le magad!
2009. okt. 21. 20:06
 23/47 anonim ***** válasza:
76%

B@ssza meg, mennyi idióta s*ggfej, te jó isten...

Nálam ez a következő képpen zajlott: Anyával mentünk rokonokat látogatni, ültünk a kocsiban, megosztoztunk egy szál cigit, mire benyögtem, hogy "anya, én leszbikus vagyok, ne várd, hogy valaha is fiúval leszek". Erre azt mondja, hogy már rájött. Tovább szívtuk a cigit. Ennyi volt.

Szóval legyél őszinte. Magyarázd meg nekik, hogy ezt nem te választottad, erről te nem tehetsz, viszont nem is akarod tagadni, mert ez a Te életed.

Viszont készülj, hogy sokan le fognak nézni emiatt. Szerencsére velem nem ez történt, nagyjából mindenki elfogad, legalábbis nincs senki, akit ez zavarna:) Remélem, neked is ilyen szerencséd lesz;)

2009. okt. 21. 20:06
 24/47 anonim ***** válasza:
67%

Tényleg de bunkók vagytok szegénnyel. Nem tehet róla, ha meleg. De persze a leszbikkel meg mindenki toleráns, mintha nem ugyanaz lenne a kettő. Ha esetleg lesz fiatok és kiderül róla, hogy meleg, utálni fogjátok és nem ismeritek el gyereketekként? Szépek vagytok, mondhatom...

Amúgy szerintem menj oda a szüleidhez és szépen mondd el nekik, hogy egy igen komoly és kényes dologról szeretnél velük beszélni és hogy hallgassanak meg. Aztán szépen normálisan elmondhatod nekik, hogy úgy érzed, a fiúk jobban érdekelnek, mint a lányok. Nem ismerem a szüleid, de ha normálisak, szerintem meg fogják érteni, hogy erről nem te tehetsz és elfogadják (elvégre mást nem nagyon tudnak tenni).

2009. okt. 21. 20:11
 25/47 cynic ***** válasza:
46%
A leszbikkel mindenki toleráns? Hát, láttam videót, amin szerb hazafik agyba-főbe verték a felvonuló leszbikákat. Nem szép dolog az erőszak, de van, hogy csak ez segít. Erről ennyit.
2009. okt. 21. 20:27
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

Higgyétek el, van ennek a srácnak most éppen elég baja.. ez a lődd fejbe magad mielőtt találkoznánk hozzászólás eléggé szánalmas volt, már ne is haragudj..de ha haragszol annál jobb:)

Hogy a kérdésre is válaszoljak, tudom könnyű ezt mondani, de csak őszintén. A titkolózás előbb utóbb rámegy az egészségedre.

19/L

2009. okt. 21. 21:08
 27/47 anonim ***** válasza:
42%
Az előző válaszadónak üzenem,hogy a fejbelövést az ilyenekkel kéne kezdeni mint amilyen te vagy.
2009. okt. 21. 21:58
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
21.58-as vagyok ...az üzenetem a 19.06-s-bunkócskának szólt.
2009. okt. 21. 22:01
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

Így stílusos elmondani: http://www.youtube.com/watch?v=MwUAzZWiW7Y :D

Egyébként viccen kívül: nem mindig jó elmondani, ez a szülőktől/családtól függ. Néha jobb várni, pl. az egyetem végéig.

2009. okt. 21. 22:37
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell sietni! Fiatal vagy még, ne sürgesd a vallomást. Ha a szüleid okosak, és értelmes emberek, akkor idővel rá jönnek, illetve gyanítani fogják, hogy mi a helyzet. Tehát hagy szokják a gondolatot, hagy barátkozzanak vele. Valószínűleg nem fognak rákérdezni, (bár ez szülő függő))mert "félnek" a választól.Én azt javaslom, hogy addig ne mond el, míg nem sejted a várt reakciót. Illetve addig, amíg nem jönnek a kínos, szemrehányó kérdések, hogy -miért nem csajozol már?-mikor nősülsz már?- stb. Sajnos láthatod a válaszokból is, hogy igen sok a gyűlölködő, és előítéletes ember.

Akik pedig a fejlövést ajánlgatják neked, azok is tartoznak a szüleiknek egy vallomással!

Mégpedig: "Anyu, Apu, a gyermeketekből egy sötét bunkó lett!"

2009. okt. 21. 23:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!